Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ρίχνει λάδι στην φωτιά ο Μπάιντεν στην Ουκρανία: Στέλνει F-16

Ρίχνει λάδι στην φωτιά ο Μπάιντεν στην Ουκρανία: Στέλνει F-16

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ημέρες από την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία καταδικάστηκε ο γιος του Μπάιντεν για χρηματισμό από την Ουκρανία. Βέβαια, η καταδίκη ήταν συμβιβασμός και δεν πρόκειται να πάει φυλακή. Έχει υποχρεώσεις, λοιπόν, προς την Ουκρανία ο μεγάλος δημοκράτης Μπάιντεν, που τον υποστηρίζουν όλοι στην Δύση, ενώ κατηγορούν με μίσος τον Τραμπ, που επί των ημερών του δεν πραγματοποίησε κανέναν πόλεμο η Ουάσιγκτον! Με έγκριση του Μπάιντεν, λοιπόν, οι ΗΠΑ πρόκειται να επιτρέψουν την αποστολή F-16 στην Ουκρανία από την Δανία και την Ολλανδία και μάλιστα ανέλαβαν και την εκπαίδευση των πιλότων. 

Ο Ολλανδός υπουργός εξωτερικών χαιρέτισε την απόφαση της Ουάσιγκτον να επιτρέψει την αποστολή των αεροσκαφών. 

Είναι προφανές ότι η αποστολή των F-16 και αμφιβάλουμε το κατά πόσον θα είναι Ουκρανοί οι πιλότοι, οι οποίοι θα τα κατευθύνουν, και όχι έμπειροι πιλότοι από χώρες της Δύσεως, αλλάζει την μορφή του πολέμου στην Ουκρανία και θα υποχρεώσει την Ρωσσία να χρησιμοποιήσει μαζικά οπλικά συστήματα ακόμη ανώτερης τεχνολογίας και δυναμικότητος από αυτά που χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα… Δεν αποκλείεται να δούμε να χρησιμοποιούνται ακόμη και σε περιορισμένη χρήση τακτικά πυρηνικά όπλα, τα οποία θα αλλάξουν την μορφή του πολέμου και ίσως ανοίξουν κυριολεκτικά τις πύλες της κολάσεως για ολόκληρο τον κόσμο! 

Δεν γνωρίζουμε επίσης εάν και κατά πόσον και με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίσει η Ρωσσία την κήρυξη κατ’ ουσίαν πολέμου εναντίον της από Ολλανδία και Δανία όταν τα δικά τους F-16 θα είναι αυτά τα οποία θα δολοφονούν Ρώσσους!  

Exit mobile version