Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έρχεται η χαριστική βολή για την μεσαία τάξη, φοροκαταιγίδα 25 δις. 

Έρχεται η χαριστική βολή για την μεσαία τάξη, φοροκαταιγίδα 25 δις. 

Η φορομπηχτική πολιτική όλων των κυβερνήσεων της αριστεράς και της δεξιάς είναι να κτυπάει τον Έλληνα νοικοκύρη εκεί που μπορεί σε σπίτι και αυτοκίνητο. Τα λαμόγια που έχουν τις καταθέσεις στις λίστες Λαγκάρντ ούτε μπορεί, ούτε και θέλει να τα κτυπήσει αφού μέχρι και υπουργούς τους κάνει… Ετσι λοιπόν με νέο όπλο της εφορίας δορυφόρο και τεχνητή νοημοσύνη με ειδικό αλγόριθμο θα σαρώσει όλα τα σημεία του χάρτη της Ελλάδος και θα εντοπίσει όλα τα ακίνητα τα οποία είναι αδήλωτα και στην συνέχεια θα υπάρξουν πρόστιμα και κατασχέσεις. 

Όσο για τα αυτοκίνητα έχει βρει τον τρόπο με τις εξοντωτικές τιμές στα καύσιμα. 

Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου η κυβέρνηση έχει σκοπό να καταβληθούν φόροι συνολικού ύψους 25 δισ. ευρώ, χωρίς να υπολογίζει κανείς τα μηνιαία πάγια έξοδα των πολιτών, αλλά και τις δόσεις σε δάνεια που μπορεί να έχουν.

Με βάση την πορεία εκτέλεσης του Προϋπολογισμού, κάθε μήνα το κράτος εισπράττει πολλά εκατομμύρια ευρώ πάνω από τον στόχο από τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης (ΕΦΚ), κυρίως των καυσίμων. Αυτή η υπεραπόδοση οφείλεται στις ιδιαίτερα υψηλές τιμές της βενζίνης και του diesel κίνησης, που μετά την εκτόξευση πάνω από τα 2,30-2,40 ευρώ το λίτρο πέρυσι, φέτος διατηρείται σταθερά πάνω από τα 1,80-1,90 ευρώ και πλέον σε πολλές περιοχές έχει ξεπεράσει εκ νέου τα 2 ευρώ το λίτρο.

Exit mobile version