Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

2018: Όταν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Άνθιμος εδέχθη στο γραφείο του τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής

2018: Όταν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Άνθιμος εδέχθη στο γραφείο του τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής

Όλες μας τις ευχές προς τον Παναγιότατο Μητροπολίτη Άνθιμο, ο οποίος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος παραιτήθηκε. Θυμίζουμε ότι ήταν ένας από τους ελάχιστους Ιεράρχες, όχι ο μοναδικός, ο οποίος μας έκανε την τιμή να μας δεχθεί σε αντίθεση με κάποιον άλλον, ο οποίος αφού μας εδέχθη και μας προσέφερε δώρα μετά μας καθύβριζε! Το 2018, λοιπόν, είχαμε την τιμή να μας δεχθεί ο Άγιος Θεσσαλονίκης. Όπως εγράφη τότε εις τον τύπο:

“Συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας και ιδιαίτερα τα ζητήματα που αφορούν την Ορθοδοξία. Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, οι δηλώσεις του οποίου έχουν απασχολήσει επανειλημμένα το πανελλήνιο άνοιξε σήμερα το γραφείο του και υποδέχθηκε τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο μαζί με την γυναίκα του.

Επίσης στην συνάντηση αναφέρθηκε η άρνηση της Χρυσής Αυγής σε ανέγερση ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, καθώς σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, αυτά τα φαινόμενα οδηγούν σε «ισλαμοποίηση της πατρίδας».

Σημειώνεται πως ο Γ.Γ της Χρυσής Αυγής, βρίσκεται από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, καθώς ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης.”

Exit mobile version