Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Άγιος Παντελεήμονας χωρίς την Χρυσή Αυγή 

Ο Άγιος Παντελεήμονας χωρίς την Χρυσή Αυγή 

Κατηγορήθηκε για πολλά η Χρυσή Αυγή για την δράση της υπέρ των Ελλήνων στον Άγιο Παντελεήμονα, που υπέφεραν και υποφέρουν οι Έλληνες κάτοικοί του από αλλοδαπούς εγκληματίες. Οι πολιτευτές της Ν.Δ. τους έλεγαν προεκλογικά ότι θα “καθαρίσουν” την περιοχή… 

Πριν ένα σχεδόν μήνα συνελήφθη ένας τριανταπεντάχρονος από το Μπαγκλαντές για την δολοφονία μιας Κουβανής τρανς στον Άγιο Παντελεήμονα. Την βρήκε νεκρή η σπιτονοικοκυρά της μέσα σε μία λίμνη αίματος στο διαμέρισμα Φυλής και Μαγνησίας. Ανακοίνωση εξέδωσε η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ενώ η ΕΛΑΣ βρήκε ικανά στοιχεία για την ενοχή του Μπαγκλαντεσιανού δολοφόνου. 

Στον Άγιο Παντελεήμονα που είναι πια “ήσυχος” χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που δημιουργούσε προβλήματα, έτσι γράφαν οι φυλλάδες των “νταβατζήδων”, το βράδυ της Δευτέρας 22 Αυγούστου 2023, την ίδια ώρα που καιγόταν ολόκληρη η Ελλάδα, αλλοδαποί πυροβόλησαν έναν άνδρα επίσης αλλοδαπό στην γωνία Αχαρνών και Κύμης. Η ΕΛΑΣ δεν ανακάλυψε τους δράστες και το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει Φαρ Ουέστ ιδιαίτερα ο Άγιος Παντελεήμονας και οι γύρω περιοχές. Όλα καλά χωρίς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που την βάλαν φυλακή και η “δημοκρατία νίκησε”!

Exit mobile version