Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Β΄ΜΕΡΟΣ: Πρόσωπο της χρονιάς το 2012 ο Μιχαλολιάκος

 

Σε συνέχεια του πρώτου μέρους του άρθρου του κ. Μαρκόπουλου, τότε δημοσιογράφου και σήμερα βουλευτού, ο οποίος εδέχθη τότε σκληρή κριτική για το άρθρο αυτό, δημοσιεύουμε την συνέχειά του: 

“Δημήτρης Μαρκόπουλος, Πρόσωπο της χρονιάς ο Μιχαλολιάκος, 2ο Μέρος, 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013:

“ … Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς, ο Νίκος Μιχαλολιάκος ευφυώς κατανόησε πως στην περίοδο της τρικυμίας δεν πας με το ρεύμα που σε οδηγεί στο χάος, αλλά κόντρα σε αυτό. Επίσης κατανόησε την κούραση των Ελλήνων από τις αριστερές κορώνες που όμως έμεναν στα λόγια και τη θεωρία. Γιατί στην πράξη, το αριστερό ΠΑΣΟΚ αλλά και πολλά στελέχη της αριστεράς παρέκλιναν της ιδεολογίας τους και έβαλαν για τα καλά το δάχτυλο στο μέλι. 

«Μπορεί αυτά τα χέρια να χαιρετούν φασιστικά, όμως δεν έκλεψαν» είπε ο Μιχαλολιάκος και αντί να καταδικαστεί ως φασίστας κι επικίνδυνος έγινε σλόγκαν. Γιατί πολύ απλά η περίοδος της χούντας έχει ξεχαστεί και αφορά πολίτες άνω των 60 ετών ή όσους ασχολούνται με την ιστορία. 

Τώρα αυτό που απασχολεί την πλειοψηφία είναι η περίοδος της δήθεν σοσιαλιστικής αλλά τελικά άκρατα καπιταλιστικής πολιτικής που οδήγησε στην εξαφάνιση των μεσαίων στρωμάτων και στην ανεργία. Που δημιούργησε την τάξη των νεόπτωχων. 

Τώρα θα πει κανείς εάν ο Μιχαλολιάκος θα είναι και του χρόνο το πρόσωπο της χρονιάς. Αυτό δεν το ξέρω. Όσο όμως η φτώχεια θα εξαπλώνεται, όσο το κοινωνικό Κράτος θα καταρρέει, τόσο κόμματα εκτός γραμμής θα έρχονται στο προσκήνιο. 

Κι αυτό είναι που η κοινωνία και η πολιτική τάξη θα πρέπει να προσέξει. Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα του αστικού πολιτικού κόσμου. Η επαναφορά στην ηρεμία και τη νομιμότητα. 

Μόνο τότε φαινόμενα σαν τη Χρυσή Αυγή θα βγουν από το κάδρο των πρωταγωνιστών.”

Βεβαίως και τα προβλήματα δεν λύθηκαν, τα προβλήματα που δυνάμωσαν την Χρυσή Αυγή. Βρέθηκε άλλος τρόπος για να κτυπήσουν το Εθνικιστικό Κίνημα και έτσι η απορία του αρθρογράφου εάν θα είναι και το 2013 πρόσωπο της χρονιάς ο Μιχαλολιάκος έμεινε χωρίς απάντηση, αφού τον Σεπτέμβριο του 2013 τον έβαλαν φυλακή. Κατά τα άλλα κάποιοι μιλάνε και λένε “έκανε λάθη”, ας μας πούνε τα λάθη να λάβουν τις απαντήσεις. Και για το ποιοι δημιούργησαν την κακή εικόνα της Χρυσής Αυγής το ξέρει όλος ο λαός εκτός από κάποιους λοβοτομημένους.

Exit mobile version