Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραλήρημα Καμίνη κατά Χρυσής Αυγής και φανερός “αβανταδόρος” του Κασιδιάρη 

Παραλήρημα Καμίνη κατά Χρυσής Αυγής και φανερός “αβανταδόρος” του Κασιδιάρη 

Καμίνης: Θρίαμβος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ οι δημοτικές εκλογές το 2010

Όσοι εγκατέλειψαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και αποκηρύσσουν την Ιδεολογία της δεν μπορεί και να την εκπροσωπούν ας αρκεστούν στους νέους “συμμαχητές” τους από την Ένωση Κεντρώων και τον Βελόπουλο και την Ν.Δ. φυσικά…

Κάθε Σαββατοκύριακο μόνιμα η φυλλάδα του πρώην συγκροτήματος Λαμπράκη “ΤΑ ΝΕΑ” έχει ένα δισέλιδο αφιέρωμα στον Κασιδιάρη τον οποίο ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή. Στην υπηρεσία της προβολής από το Σύστημα και ο Καμίνης, ο οποίος όμως του ξεφεύγει και αναφέρει ότι στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010 “Η Χρυσή Αυγή είχε καταγάγει θρίαμβο στην Αθήνα”. Παραλείπει, βεβαίως, να αναφέρει ποιος ήταν ο επικεφαλής αυτού του θριάμβου και τονίζει με μεγάλα γράμματα στο άρθρο του ότι “μακάρι να διαψευστούν όσοι προβλέπουν ότι στις δημοτικές εκλογές η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα φέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα”. Όπου “Χρυσή Αυγή” για τον “αβανταδόρο” Καμίνη είναι ο Κασιδιάρης, όταν αυτός είναι γνωστό ότι έχει εγκαταλείψει το πλοίο από τον Μάιο του 2020 και ότι δηλώνουν οι υποτακτικοί του βουλευτές ότι απεχθάνονται την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τον φασισμό, τον ναζισμό κλπ. 

Τι κάνει με τον τρόπο αυτό ο Καμίνης; Απλά με δεδομένη την απαγόρευση συμμετοχής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με έναν παράνομο νόμο στις εκλογές, προωθεί ό,τι θέλουν να είναι στην θέση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, δηλαδή ο Στίγκας και η άχρωμη, άοσμη και άγευστη παρέα του.  Ο ψεύτης Καμίνης επαναλαμβάνει το παραμύθι ότι στο θρίαμβο όπως ο ίδιος ομολογεί της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ το 2010, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε κάνει μαζικές μεταδημοτεύσεις. Δεν είχε κάνει ούτε μία. Αντίθετα για τον Καμίνη ίσχυε ο νόμος Ραγκούση που είχε ψηφιστεί το 2020 και έτσι κατά χιλιάδες ψήφισαν τον Καμίνη Αφρικανοί και Ασιάτες ακόμη και χωρίς διαβατήρια στα εκλογικά κέντρα της πλατείας Αττικής και της οδού Λιοσίων. Στην καταγγελία μας αυτή έμεινε αδιάφορη η Ν.Δ., που προτιμούσε να βγει ο Καμίνης, παρά ο Νικήτας Κακλαμάνης για τους δικούς της λόγους και αυτό αποδεικνύεται ότι στις μεγαλοαστικές γειτονιές των Αθηνών Κολωνάκι κλπ. ο Καμίνης πέρασε τον Κακλαμάνη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νόμος Ραγκούση, με τον οποίο βγήκε δήμαρχος ο Καμίνης καταργήθηκε δύο χρόνια μετά τις δημοτικές εκλογές από το Συμβούλιο επικρατείας το οποίο και ασφαλώς όφειλε να ενεργήσει νωρίτερα αφού η προσφυγή είχε γίνει πριν τις δημοτικές εκλογές.

Exit mobile version