Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυβέρνηση και αναρχικοί παίζουνε “κλέφτες και αστυνόμους”

Κυβέρνηση και αναρχικοί παίζουνε “κλέφτες και αστυνόμους”

Είναι πραγματικά φαρσοκωμωδία οι αστυνομικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιούνται προκειμένου να σταματήσουν να υπάρχουν οι καταλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Καταλήψεις που ήδη βρίσκονται σε παρακμή, αφού οι νεαροί έχουν βολευτεί καλά κι έχουν σταματήσει επί του παρόντος την επανάσταση… 

Πριν λίγες ημέρες έγινε μία επιχείρηση από την Ασφάλεια Αττικής προκειμένου να “απελευθερώσουν” δύο καταλήψεις και οι δύο είχαν πλούσια αντιεξουσιαστική δράση και άτομα τα οποία σύχναζαν σε αυτές έχουν απασχολήσει τις αρχές και είναι υπόδικοι ακόμη και για κακουργήματα! 

Η μία κατάληψη ήταν στην περιοχή των Πατησίων, όπου οι αναρχοκομμουνιστές κυριολεκτικά αλώνιζαν με την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας. Η άλλη στο κέντρο των Αθηνών. Το πλέον “περίεργο” στην όλη υπόθεση είναι ότι όταν έκανε έφοδο νωρίς το πρωί στα υπό κατάληψη κτήρια η Αστυνομία μαζί μάλιστα με ομάδες της ΟΠΚΕ και διμοιρίες των ΜΑΤ δεν βρήκαν στους χώρους των καταλήψεων ούτε ένα άτομο! 

Είναι φανερό ότι οι “επαναστάτες” είχαν ειδοποιηθεί να φύγουν… και έτσι συνεχίστηκε το παιχνίδι “κλέφτες και αστυνόμοι” μεταξύ μίας κυβερνήσεως, που θα πατάξει την αριστερά και είναι το υπουργικό της συμβούλιο γεμάτο αριστερούς και των αναρχοκομμουνιστών, οι οποίοι συνεχίζουν το έργο τους ευρισκόμενο όμως σε κατάσταση, όπως δείχνουν τα πράγματα, παρακμής και να μη ξεχάσω το ιντιμίντια που θα το έκλειναν από το 2012, υπάρχει ακόμα… και αναλαμβάνουν σε αυτό την ευθύνη για εγκληματικές πράξεις τρομοκρατικές οργανώσεις.

Exit mobile version