Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εφημερίδα “δημοκρατία”: “ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ – “ΛΕΩΝΙΔΑΣ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ “ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ” Σχετικά με την διαμάχη Στίγκα Κασιδιάρη 

Εφημερίδα “δημοκρατία”: “ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ – “ΛΕΩΝΙΔΑΣ” ΕΝΑΝΤΙΟΝ “ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ”

Σχετικά με την διαμάχη Στίγκα Κασιδιάρη 

Τα όσα συμβαίνουν με το κόμμα “Σπαρτιάτες”, που φτιάχτηκε με υλικά κατεδαφίσεως από αποτυχημένους πολιτευτές του Βελόπουλου, του Καρατζαφέρη, της Νέας Δημοκρατίας και δυστυχώς και της Χρυσής Αυγής, δείχνουν καθαρά πόσο δίκαιο είχε το Κίνημά μας για την θέση του απέναντι σε αυτούς, που δεν έκαναν άλλο κόμμα, όπως διαδίδουν όταν διαλύθηκε η Χρυσή Αυγή, γιατί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν διαλύθηκε, αλλά έκαναν άλλο κόμμα ίσα-ίσα για αυτό για να διαλύσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ας ξεκαθαρίσουμε, λοιπόν, κάτι σε κάποιους “εθνικιστές”, που δεν έχουν τιμή και το εννοούμε, που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Ποιος ήταν ο Στίγκας το γνώριζε πολύ καλά ο Κασιδιάρης και η απόδειξη γι’ αυτό είναι η φωτογραφία που δημοσιεύουμε πριν δύο ολόκληρα χρόνια που παρουσίαζε τον Στίγκα ως πολιτευτή των “Ελλήνων για την Πατρίδα”. Όσο για τον Στίγκα, και μόνο το γεγονός ότι υπήρξε επί μία ολόκληρη δεκαετία γυρολόγος των κομμάτων, ήταν αρκετός για να μην αναλάβει τον ρόλο που του ανέθεσαν και να παρασύρουν πολλούς εθνικιστές να ψηφίσουν το κόμμα “Σπαρτιάτες”, που για να λέμε την αλήθεια ανήκε σε αυτόν και χωρίς αυτόν δεν θα γινόντουσαν βουλευτές κάποια ορφανά της Ν.Δ., του Βελόπουλου και του Καρατζαφέρη και της Χρυσής Αυγής δυστυχώς, δύο μόνον από τους 12 για να είμαστε ακριβείς. Επειδή ο Στίγκας όμως έχει θράσος και λέει ότι δεν ήλθε σε επαφή ποτέ με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ γνώριζε πολύ καλά ότι δεν θα μπορούσε να πατήσει το πόδι του στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τον βίο και την πολιτεία που είχε να πηδάει σαν ακρίδα από κόμμα σε κόμμα!

Ερχόμαστε τώρα στα φαιδρά και τα γελοία που δεν εξευτελίζουν τον εθνικισμό αλλά αυτούς με τα ναζιστικά τατουάζ που παριστάνουν τους δημοκράτες και σας παραθέτουμε ένα απόσπασμα από όσα είπε ο αρχηγός χωρίς οπαδούς Στίγκας, αρχηγός ελέω του “σοφού σκακιστή” Κασιδιάρη:

«Υπάρχουν απειλές προς βουλευτές του κόμματός μου να συνταχθούν σύμφωνα με τα σχέδια των άλλων, επομένως δεν θεωρώ ότι είναι 11 αυτοί που διαφωνούν μαζί μου» τόνισε μιλώντας στον ANT1 ο κ. Στίγκας ενώ τόνισε πως «αν συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο αύριο θα διαγράψω κι άλλους μέχρι να μείνω μόνος μου».

Όπως είπε «Όλοι αυτοί οι βουλευτές πού έμαθαν από δημοκρατικές διαδικασίες; Στη Χρυσή Αυγή ή κάπου άλλού;» ενώ όπως κατήγγειλε «οι ίδιοι δίνουν κάθε μήνα χρήματα που πηγαίνουν σε ένα ταμείο, ποσά που φτάνουν έως και τις 3.000 ευρώ το μήνα … Δεν είμαι αρεστός γιατί εγώ το αρνήθηκα». 

Exit mobile version