Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι Ιταλοί φασίστες είναι καλοδεχούμενοι, τους Έλληνες τους φασίστες τους βάζουμε φυλακή…

Οι Ιταλοί φασίστες είναι καλοδεχούμενοι, τους Έλληνες τους φασίστες τους βάζουμε φυλακή…

Με δόξες και τιμές και κόκκινο χαλί ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης υποδέχθηκε την πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, η οποία υπήρξε από την εφηβική της ηλικία φασίστρια και έχει κάνει δηλώσεις γεμάτες επαίνους για τον Μπενίτο Μουσολίνι. Σαν πρωθυπουργός βεβαίως δεν είναι φασίστρια, αλλά ένα καλό παιδί των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όσα έλεγε προεκλογικά αποδείχθηκαν μεγάλο παραμύθι. 

Η Τζόρτζια Μελόνι, λοιπόν, που συχνά χαιρετούσε φασιστικά, ήλθε στην Ελλάδα και συναντήθηκε χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη. Κανένας ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε η ξεπουλημένη αριστερά μίλησε για τα εγκλήματα πολέμου που έκαναν οι Ιταλοί στην Ελλάδα, τα οποία όλοι έχουν ξεχάσει και για το γεγονός ότι ήθελαν να προσαρτήσουν τα Ιόνια νησιά και να δημιουργήσουν ανεξάρτητο κράτος στην Πίνδο σαν… “Πριγκιπάτο της Πίνδου”! Κανένα πρόβλημα επίσης από τους αριστερούς για το φασιστικό παρελθόν της Μελόνι, το οποίο ποτέ δεν αρνήθηκε.

Αντίθετα, το μεγάλο τους πρόβλημα είναι με τους Έλληνες Εθνικιστές, τους οποίους αποκαλούν και “φασίστες” όπως όλους τους αντιπάλους τους άλλωστε, τους οποίους φρόντισαν κατ’ ουσίαν να θέσουν εκτός νόμου και να τους βάλουν φυλακή. Λογικό! Από αυτούς έχαναν ψήφους, όχι από την Μελόνι.

Exit mobile version