Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Ανθρωπογενής η πυρκαγιά στον Έβρο”.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: “Ανθρωπογενής η πυρκαγιά στον Έβρο”.

Μέσα στην βουλή ο πρωθυπουργός ευθέως είπε ότι η μεγάλη πυρκαγιά που κράτησε περισσότερες από δέκα ημέρες στον Έβρο ήταν “ανθρωπογενής”. Με απλά λόγια δηλαδή ήτανε εμπρησμός. Δεκάδες οι μαρτυρίες απλών κατοίκων και όχι “φασιστών” ή “ρατσιστών”, για λαθρομετανάστες, που τους είδαν να ανάβουν φωτιές. 

Στην νέα Βαβυλώνα όμως του Έθνους μας, στο κράτος των Αθηνών, έγινε γενική επιστράτευση κάθε σκουπιδιού “αντιρατσιστικού” σε ραδιόφωνα, κανάλια και φυλλάδες για να κατηγορούν τους συνοριοφύλακες, τους κατοίκους του Έβρου, οι οποίοι προσπαθούν να προστατέψουν τα σπίτια τους και την περιουσία τους ως… ρατσιστές, οι οποίοι κακώς για αυτούς, σταματούν τους λαθρομετανάστες! Μάλιστα χαρακτηριστική ήταν η δήλωση ενός από αυτούς ότι δεν μπορεί πολίτης να συλλαμβάνει πολίτη… 

Εάν καταλάβαμε καλά, λοιπόν, όποιος περνά τα σύνορα, ακόμη κι αν έρχεται από τα βάθη της Αφρικής, γίνεται αυτομάτως πολίτης της Ελλάδος! 

Την ίδια στιγμή καραβάνια λαθρομεταναστών περνούν στον Έβρο, ενώ δεκάδες είναι τα πλοιάρια τις τελευταίες ημέρες, που φέρνουν λαθρομετανάστες στην χώρα. 

Exit mobile version