Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το ΝΑΤΟ δίνει συγχαρητήρια στην Τουρκία για την επέτειο της σφαγής της Σμύρνης!

Το ΝΑΤΟ δίνει συγχαρητήρια στην Τουρκία για την επέτειο της σφαγής της Σμύρνης!

Όλοι γνωρίζουμε ότι το ΝΑΤΟ δεν είναι τίποτε άλλο από ένα όργανο πειθήνιο και δουλικό της αμερικανικής πολιτικής και επομένως δεν θα ήταν δυνατόν να προβεί σε μία τόσο προκλητική ενέργεια κατά της Ελλάδος χωρίς την έγκριση της Ουάσιγκτον. 

Όπως έγινε γνωστό το ΝΑΤΟ συνεχάρη την Τουρκία για την «Ημέρα Νίκης» και την Ημέρα των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, την οποία η Άγκυρα γιορτάζει στις 30 Αυγούστου κάθε έτους, τιμώντας τη νίκη των στρατευμάτων της σε βάρος των ελληνικών το 1922.

Συγκεκριμένα,  η ΝΑΤΟϊκή Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων (LANDCOM), με έδρα τη Σμύρνη, ανήρτησε στο λογαριασμό της το συγχαρητήριο μήνυμα το οποίο και αναφέρει τα εξής:

«Ευτυχισμένη Ημέρα της Νίκης και των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο έθνος που μας φιλοξενεί. Σε αυτή την πολύ ξεχωριστή ημέρα, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στην Τουρκία για τη φιλοξενία μας αυτή την ξεχωριστή ημέρα. Από την ένταξή της στο ΝΑΤΟ το 1952, η Τουρκία έχει λάβει μέρος σε πολλές επιχειρήσεις και ασκήσεις και οι στρατιώτες της έχουν πάντα επιδείξει μεγάλο επαγγελματισμό και αποφασιστικότητα. Η Τουρκία και το ΝΑΤΟ είναι ισχυρότεροι και ασφαλέστεροι μαζί».».

Για ποια νίκη της Τουρκίας αλήθεια την συγχαίρει το ΝΑΤΟ; Για την νίκη κατά της Ελλάδος, η οποία πολέμησε στο πλευρό των συμμάχων στον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο όταν η Τουρκία έμεινε ουδέτερη. Και τι έκανε το ψευτορωμαίικο, το άθλιο προτεκτοράτο των Αθηνών απέναντι σε αυτήν την πρόκληση; Δεν έκανε τίποτε… Έστειλε ένα χαρτί, ένα διάβημα, θυμίζοντάς μας τα λόγια του Περικλή Γιαννόπουλου “πάψτε επιτέλους τα σάλια αναφορατζήδες”.

Exit mobile version