Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.

Τον μακαριστό Χριστόδουλο, αν θυμάστε το 2000, τον κατηγορούσε το σύστημα γιά τον λόγο ότι οργάνωνε λαοσυνάξεις και απαιτούσε να αναγράφεται το θρήσκευμα στις παλιές ταυτότητες, ενός λαού που στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι.
Η κατηγορία βασιζόταν στο ότι η αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες θα εμφάνιζε(λέει), το ευαίσθητο προσωπικο δεδομένο του θρησκεύματος των πολιτών και αυτό ήταν (κατά την γνώμη του συστήματος), αντιδημοκρατικό και ανεπίτρεπτο να γίνει.
Τότε ο Χριστόδουλος είχε συλλέξει τρία εκατομμύρια υπογραφές Ελλήνων, οι οποίοι ζητούσαν να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο λαός (δημοκρατικά), για την αναγραφή η μη του θρησκεύματος, στις ταυτότητες.
Τα εκατομμύρια των υπογραφών τα αγνόησε η τότε η Κυβέρνηση Σημίτη, παρ´ότι μεταξύ των εκατομμυρίων υπογραφών, ήταν και η υπογραφή του Κώστα Καραμανλή (και Κώστα Μητσοτάκη), ο οποίος τον διαδέχτηκε μεν στην εξουσία, αλλά δεν πραγματοποίησε το δημοψήφισμα το οποίο είχε ζητήσει και η αφεντιά του, από τον Σημίτη.
Αν έρθουμε στο σήμερα και υποθέσουμε ότι
ζούσε ο Χριστόδουλος θα απευθυνόταν πρός το σύστημα και θα τους ρωτούσε:
«Οι νέες ταυτότητες που έρχονται και που θα περιέχουν όχι μόνο ΟΛΑ τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων, αλλά θα μπορεί το σύστημα να εντοπίσει τον Έλληνα ακόμη και όταν βρίσκεται μέσα σε μία τρύπα σε ένα πηγάδι ή σε ένα βαθύ σπήλαιο……αυτό είναι δημοκρατική ενέργεια και βάση αυτής της «δημοκρατικότητας» θα υποχρεώσετε τους Έλληνες να αποδεχτούν και να παραλάβουν τις νέες σας ταυτότητες;»
Εφ´όσον όμως ο Χριστόδουλος δεν ζει και δεν μπορεί να θέσει το κρίσιμο αυτό ερώτημα, (στο «δημοκρατικό» σύστημα), η ευθύνη πέφτει στις πλάτες του νυν Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου να το θέσει.
Έχει ιερή υποχρέωση να το κάνει, γιατί το ερώτημα αυτό, το κάνουν εκατομμύρια Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, και ο Μακαριστός Χριστόδουλος από τον….ουρανό !
Μετά από όσα αναφέραμε παραπάνω, διαπιστώνεται, ότι το διεφθαρμένο σύστημα με τις νέες ταυτότητες που ετοιμάζει, θα βρεθεί σε αδιέξοδο έναντι των Ορθοδόξων Ελλήνων, γιατί με την συμπεριφορά του στο παρελθόν, έχει κατουρήσει στη θάλασσα και σήμερα (με τις νέες ταυτότητες), θα βρεί τα ούρα του στο……αλάτι !

Νικόλαος Η. Σκαντζός

Exit mobile version