Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ – ΟΧΙ στις “Πρέσπες” του Αιγαίου

 

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ “ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ” ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΛΕΒΕΝΤΗ

“Οι βωμοί συντριμμένοι, και σβησμένα

τα πολυκάντηλα όλα της λατρείας.

Ούτ’ η Αθηνά, πολεμική παρθένα,

και μήτε η ευλογία της Παναγιάς.

Σ’ αρχαία και νέα, παλάτια και ρημάδια

τ’ άδειο παντού· το κρύο της αθεΐας …

Τ’ άτι σου ακόμα μας πατά, Μπραΐμη!”

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ 

Κατ’ αρχάς μία σημαντική επισήμανση. Μη πιστεύετε το μεγάλο ψέμα του Συστήματος, που προωθούν τα μεγάλα ΜΜΕ των “νταβατζήδων” και οι λαθρόβιοι ψευτοδημοσιογράφοι του περιθωρίου και του παρακράτους ότι εκπροσωπούν την Χρυσή Αυγή όσοι την … εγκατέλειψαν! Πράγματι με το ψέμα αυτό έχουν παγιδεύσει πολλούς αγνούς Εθνικιστές. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ! Μάθετε ότι όσοι εγκατέλειψαν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορεί και να την … εκπροσωπούν(!), όπως σας λένε οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι της ξενόδουλης ολιγαρχίας του βρωμικού πλούτου.

Υπέρ των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, λοιπόν και  κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Τυχαίο;

Σε κυβερνητική φυλλάδα διαβάσαμε το σχόλιο ότι σε όποιους δεν αρέσουν οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες να πετάξουν και τις τραπεζικές τους κάρτες και το κινητό τους. Και οι μεν τραπεζικές κάρτες δεν έχουν GPS, δηλαδή μηχανισμό εντοπισμού, τα κινητά όμως έχουν και αυτό είναι ευθεία παραδοχή ότι θα έχουν και οι νέες ταυτότητες. Ο “Μεγάλος Αδελφός” θα μας “προσέχει” λοιπόν … 

Η Εκκλησία της Κρήτης πήρε θέση και είπε να μην ακούνε τις θεωρίες “συνωμοσίας” και να πάρουν οι Έλληνες κανονικά τις ψηφιακές ταυτότητες. Τα ίδια και χειρότερα με την Εκκλησία της Ελλάδος που “κάνει τον Αλέκο” και δεν ακούει τις διαμαρτυρίες της πλειοψηφίας των Ελλήνων(ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΙΚΩΝ!), οι οποίοι δεν θέλουν τις ψηφιακές ταυτότητες. 

Πόσο μάλλον που οι ανάλογες ταυτότητες που ετοιμαζόντουσαν για το Ηνωμένο Βασίλειο απέδειξαν οι επιστήμονες ότι σπάει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το λογισμικό τους και έτσι ο οποιοσδήποτε μπορεί να έχει τα προσωπικά δεδομένα του οποιουδήποτε! Με απλά λόγια, δεν θα είναι ένας ο “Μεγάλος Αδελφός”, αλλά πολλοί … Και ανάμεσά τους και μαφίες και εγκληματίες, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία αυτά για παράνομους σκοπούς.

Έχει σημασία επίσης να λεχθεί ότι η απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου να μην υπάρχουν αντιδράσεις για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες ελήφθη με βάσει κυρίως την αναφορά Μητροπολίτου, ο οποίος έχει επιτέθη σφοδρά στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επί σειρά ετών ωσάν δεκανίκι του Συστήματος μαζί με τις αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις, ενώ δεν έχει πει ούτε μισή λέξη για την παρουσία κορυφαίων στελεχών της ΝΔ στις συνεδριάσεις της … Λέσχης  Μπίλντερμπεργκ!  Υπέρ των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων, λοιπόν και κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ… Τυχαίο; 

Σας υποσχέθηκαν “πανίσχυρη 

εθνική αντιπολίτευση”…

“Ο μεν δειλός της πατρίδος, ο δε φιλόδοξος της πατρώας ουσίας εστί προδότης.”Σωκράτης 

Εκτός από αυτό το μείζον ζήτημα, όμως, δεν την λες και πτωχή την κοινωνική και πολιτική επικαιρότητα στην Ελλάδα κατά την θερινή περίοδο που οδεύει προς το τέλος της: Ατελείωτες πυρκαγιές με περισσότερο από 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (!) στρέμματα καμένης γης, ολοένα και περισσότεροι λαθρομετανάστες εντός των ορθάνοιχτων συνόρων μας, νέες βιομετρικές ταυτότητες, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε όπως όλα δείχνουν, λίγο πριν την τελική ευθεία για τις “Πρέσπες του Αιγαίου”.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση του 41% συνεχίζει το καταστροφικό της έργο ανενόχλητη και η αντιπολίτευση είναι στην κυριολεξία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.

Θυμίζουμε ότι στις πρόσφατες εκλογές, εισήλθαν στη βουλή 3 κόμματα τα οποία υποτίθεται ότι ανήκουν στον χώρο της “ακροδεξιάς” και τα οποία προεκλογικά, προωθούσε το σύστημα ως “συνεχιστές της Χρυσής Αυγής”. Για μήνες ολόκληρους, κάποιοι εκ των στελεχών των κομμάτων αυτών, μιλούσαν στο διαδίκτυο για τα “λάθη της Χρυσής Αυγής” και ήλθε επιτέλους η στιγμή για όλους αυτούς να αποδείξουν όχι ότι … δεν κάνουν λάθη (!) αλλά ότι μπορούν τουλάχιστον να αντιπολιτευτούν την Νέα Δημοκρατία.

Είναι όμως τόσο σκανδαλώδης η σιωπή τους και η ανυπαρξία τους που όπως είναι φυσικό έχει δημιουργήσει γκρίνια στις κομματικές τους βάσεις! Και δίχως να έχουν αντιμετωπίσει ούτε το 1/1000 του πολέμου που γνώρισε η Χρυσή Αυγή, έναν πόλεμο που δεν είχε προηγούμενο στην σύγχρονη Ευρώπη! Περιττό να πούμε οτιδήποτε για πολιτική δράση, από ανθρώπους που τρέμουν να μιλήσουν και δεν διαθέτουν ούτε την στοιχειώδη πολιτική σκέψη.

Για όλους αυτούς φαίνεται ήταν “λάθος” οι πορείες χιλιάδων Εθνικιστών στους δρόμους, ήταν “λάθος” οι εκδηλώσεις Μνήμης και οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης … Και έτσι δεν κάνουν απολύτως τίποτα! Η μοναδική τους ενασχόληση παραμένει το διαδίκτυο και θαρρείς ότι αν μια μέρα ξαφνικά έπεφτε το internet θα εξαφανιζόντουσαν από προσώπου γης.

Αυτή είναι η… πανίσχυρη εθνική αντιπολίτευση των “εθνικοπατριωτών” οι οποίοι παρέχουν με την στάση τους εξαιρετικές υπηρεσίες προς την Νέα Δημοκρατία. Δεν τους ψήφισαν πάντως για αυτό οι Έλληνες πατριώτες! Ανύπαρκτη κυριολεκτικά όταν η Ελλάδα ευρίσκεται στο απόσπασμα και κινδυνεύει άμεσα η κυριαρχία της στο Ελληνικό Αρχιπέλαγος, το Αιγαίο μας.

Οκτώβριο στην Θεσσαλονίκη έρχονται οι “Πρέσπες” του Αιγαίου με συνάντηση Ερντογάν – Μητσοτάκη στο σπίτι του Κεμάλ…

Το πολλά τολμάν πόλλ’ αμαρτάνειν ποιεί.” Μένανδρος

Ως Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, που “έκανα τόσα λάθη”, όπως λένε οι λιποτάκτες του Εθνικιστικού Κινήματος, είχα μιλήσει πολλές φορές στην προεκλογική περίοδο του 2019 ότι η Ν.Δ. φέρνει τις “Πρέσπες” του Αιγαίου. Δυστυχώς δεν είμαστε μακριά από το σημείο αυτό. Οι διαδικασίες προχωρούν…

Ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου για θέματα πολιτικής ασφάλειας, Ακίφ Κιλίτς, αποκάλυψε πως τον Οκτώβριο θα συνέλθει στη Θεσσαλονίκη το επόμενο Ανώτατο Στρατηγικό Συμβούλιο Ελλάδας-Τουρκίας.

Μάλιστα ο ίδιος ανέφερε πως θα υπάρξει και συνάντηση των ηγετών των δύο χωρών. Φαίνεται πως Μητσοτάκης και Ερντογάν σηματοδοτήσουν από τη Θεσσαλονίκη (ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ …) την «επανεκκίνηση» των ελληνοτουρκικών!

Ο Σύμβουλος του Ερντογάν, μιλώντας στο CNN Turk επανέλαβε πως η Τουρκία επιμένει να θέτει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αιτήματα όπως η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, η υποτιθέμενη “τουρκική μειονότητα” στη Θράκη, ο διαμοιρασμός των πόρων του Αιγαίου κ.α.

Ο δε Μητσοτάκης είχε αναφερθεί σε … αναγκαίες «υποχωρήσεις» στα μέσα του καλοκαιριού, εντείνοντας τους φόβους σχετικά με το Αιγαίο:

«Είναι προς όφελος της Ελλάδας να επιλύσει με δίκαιο τρόπο και με γνώμονα τα διεθνές δίκαιο να λύσει τη μεγάλη διαφορά με την Τουρκία; Η απάντηση είναι ναι. Οποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου μπορεί να συνεπάγεται κάποιες υποχωρήσεις από κάποιες θέσεις που μπορεί να αποτελούν την αφετηρία της διαπραγμάτευσης …”

Έλληνες αντισταθείτε! 12 Μίλια στο Αιγαίο τώρα πριν την Χάγη

Exit mobile version