Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όμηροι της Ν.Δ. και του εκλογοδικείου οι ψευτοΣπαρτιάτες

Όμηροι της Ν.Δ. και του εκλογοδικείου οι ψευτοΣπαρτιάτες

Αφού τράβηξαν το σκοινί και οι δύο πλευρές και κατάλαβαν ότι με τον τρόπο αυτό έσκαβαν τον λάκκο αμφοτέρων, αποφάσισαν για αυτό ακριβώς που τους χώριζε, για την μάσα, να ενωθούνε και πάλι και έτσι άρχισαν τα συγγνώμη και δεν εννοούσα είπε ο Στίγκας ως Δον Κορλεόνε κάποιον από τους βουλευτές, εννοούσε φαίνεται τον Μάρλον Μπράντον από την ταινία “Νονός”. Από την άλλη πλευρά συγγνώμη λάθος και επιστρέφουμε όμως, τα λόγια που ειπώθηκαν δεν γυρίζουν πίσω και έτσι γνωρίζουν ότι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση μετά την παρέμβαση της δικαιοσύνης.

Έτσι χθες το βράδυ στενός συνεργάτης του ανθρώπου κηροζίνη ζήτησε επείγουσα συνάντηση με την Νέα Δημοκρατία και υποσχέθηκε ότι θα είναι καλά παιδιά αρκεί να μην προχωρήσει το θέμα. Η Ν.Δ. δεν υποσχέθηκε τίποτε, είπε απλά θα δούμε. Και έτσι οι ψευτοΣπαρτιάτες θα είναι από εδώ και στο εξής όμηροι της Νέας Δημοκρατίας, που όποτε θέλει μπορεί να κινήσει τις διαδικασίες του εκλογοδικείου, που κακώς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, αφού έχουν γίνει προσφυγές και είναι δεδομένο και αποκαλύφθηκε περίτρανα από την πρόσφατη σύγκρουση ότι η ύπαρξη του κόμματος “Σπαρτιάτες” με τον τρόπο που έγινε παραβιάζει τον παράνομο νόμο της Ν.Δ., ο οποίος έγινε αποκλειστικά και μόνο για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Όλοι οι μεγάλοι “αγωνιστές” από τα κόμματα του εθνοπατριωτικού χώρου, που ενώθηκαν για να κάνουν δήθεν μία άλλη Χρυσή Αυγή τρέμουν τώρα στην ιδέα ότι θα χάσουν αβγά και καλάθια και βεβαίως την βουλευτική έδρα και ένα αξίωμα που ποτέ δεν φαντάστηκαν ότι θα έχουν. Όλα αυτά σαν απάντηση μετά την φαρσοκωμωδία με διαγραφές, ανεξαρτητοποιήσεις, μαφίες και λοιπά παρατράγουδα, που δείχνουν το σκοπό και αυτού του κόμματος, δηλαδή να μην υπάρχει ένα ελεύθερο δυνατό εθνικιστικό Κίνημα και όλα αυτά τα έστησε ένας Εφιάλτης, που παριστάνει και τον ήρωα. 

Exit mobile version