Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες,η Εκκλησία και η Χρυσή Αυγή

Αγαπημένοι μου συναγωνιστές, καλό φθινόπωρο με υγεία σε όλους! Η επιστροφή όλων μας στο κλεινόν άστυ με φρέσκια, μόλις δυο μηνών, την ανανέωση της λαϊκής εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, φέρνει και τα πρώτα παρατράγουδα, που βεβαίως εμείς οι εθνικιστές Χρυσαυγίτες τα περιμέναμε. Και τα περιμέναμε, γιατί σε αντίθεση με την πλειονότητα των πολιτών, έχουμε αντιληφθεί ότι ψήφος δε σημαίνει απλά επιλογή δια μέσου συναλλαγής αλλά σημαίνει ευθύνη για τα όσα θα επακολουθήσουν.

Ηρθε η ώρα, λοιπόν, να ζήσουν με τα μάτια τους οι άνθρωποι, όσα εμείς οι Χρυσαυγίτες αλλά και οι παραδοσιακοί πατέρες της Εκκλησίας, είχαν προβλέψει ότι θα γίνουν. Με αναβαπτισμένη τη λαική εμπιστοσύνη ο Μητσοτάκης φέρνει το θέμα των νέων ταυτοτήτων, με το πρόσχημα ότι οι υπάρχουσες δεν είναι αξιόπιστες και ότι στο εξωτερικό τις θεωρούν ύποπτες για παραχάραξη. Ακολουθεί δε, την ίδια τακτική που ακολούθησε με τα εμβόλια και που οι προκάτοχοι του είχαν ακολουθήσει με τα μνημόνια. Θυμάστε τι μας έλεγαν για τα μνημόνια; Αν δεν τα δεχτούμε θα πεινάσουμε… Θυμάστε τι μας έλεγαν για τα εμβόλια; Αν δεν τα κάνουμε θα είμαστε εκτός κοινωνίας και ύποπτοι ότι φέρουμε το μικρόβιο του κορονοϊού…
Θυμόμαστε όμως την κατάληξη και των δυο αυτών γεγονότων. Στη μεν πρώτη ήταν ότι πτώχευσε η κοινωνία και υποθηκεύτηκε ο πλούτος της χώρας για έναν αιώνα, με όσα αυτό σημαίνει, τόσο για την οικονομική όσο και για την εξωτερική πολιτική της χώρας μας. Στη δεύτερη περίπτωση, θρηνούμε καθημερινά νέα παιδιά που έκαναν το εμβόλιο για να βρούν δουλειά, για να μπορούν να πιούν ένα ποτό και για να ασκούν όσα δικαιωματικά και αναφαίρετα αναγνωρίζει το Συνταγμα σε καθέναν από εμάς. Με τις ταυτότητες ποιές θα είναι οι επιπτώσεις που δε μας λένε; Κάτι δε μας λένε, κάτι που θα φανεί αργότερα…
Και ερχόμαστε στην Εκκλησία που είναι ο πνευματικός οδηγός του λαού, που δυστυχώς συσχηματίζεται με τον 21ο αιώνα, και όπως προφήτευσαν οι πατέρες μας πρώτοι, παίρνουν τη νέα ταυτότητα με όσα αυτό συνεπάγεται. Το ότι οδηγούμεθα προς ανελεύθερες καταστάσεις με τον άνθρωπο να καθίσταται νούμερο στο οποίο ο κάθε ισχυρός της ημέρας θα μπορούσε να στερήσει και τα βασικά δεν εισακούγεται από κανέναν.
Θυμόμαστε όλοι με νοσταλγία και συγκίνηση τη συγκέντρωση του μακαριστού Χριστοδούλου για τις ταυτότητες, ο οποίος ήταν ο πρώτος από πλευράς Εκκλησίας που ανέδειξε τα σχέδια των νεοταξιτών, οι οποίοι και τελικά τον έιδαν προς μεγάλη τους ευχαρίστηση να οδηγείται στον τάφο για να προχωρήσουν τα άνομα σχέδιά τους.
Επειδή, ακριβώς, θα τα ζήσουμε όλα κι επειδή ο Θεός και οι γονείς μας, μας έφεραν στον κόσμο για να είμαστε πρόσωπα και όχι νούμερα, στηρίζουμε σε κάθε περίπτωση τη Χρυσή Αυγή, η οποία θα επανέλθει. Τη μόνη δύναμη που με σθένος αγωνίζεται κατα των νεοταξιτών και των σχεδίων τους. Μη γελάτε γιατι πέσαμε, κλάψτε γιατι θα σηκωθούμε. Καλή δύναμη σε όλους.
Με αγωνιστικους χαιρετισμούς,

Κωνσταντίνα Σκιά

Exit mobile version