Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΚΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ ΟΙ «ΜΠΛΕ ΤΑΣΙΕΣ» ΤΗΣ ΝΔ – 7.500 «ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ» ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ

kairidis_kai_tasia_mple

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, από τον Ιούνιο του 2023 έως και σήμερα 6 Σεπτεμβρίου 2023 το Λιμενικό σώμα διέσωσε 7.500 λαθρομετανάστες και τους οδήγησε σε νησιά και στην ενδοχώρα. Λογικό είναι αυτοί να είναι ένα μικρό μόνο δείγμα των ανθρώπων που στοχευμένα καθοδηγούνται να εποικίσουν την Ευρώπη επιβάλλοντας φυσικά τα δικά τους ήθη, έθιμα, κουλτούρα και νόμους.

Το ζήτημα της αύξησης των ροών της μετανάστευσης αφρικανικού και ασιατικού πληθυσμού – κυρίως οπαδών του Σουνιτικού Ισλάμ – είναι άλλο σοβαρό ζήτημα αλλά θα ασχοληθώ σε άλλο άρθρο σχετικά.

Ο ρόλος της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας είναι το ζήτημα που πρέπει να απασχολεί κυρίως τους ψηφοφόρους της.

Σε ρόλο ΜΚΟ πλέον η Κυβέρνηση και το Λιμενικό.

Με αφορμή ένα τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, αυτομάτως το Λιμενικό σώμα μετατράπηκε σε ΜΚΟ διάσωσης λαθρομεταναστών που ξεπερνάει κατά πολύ σε διασώσεις τους αριθμούς που μπορεί να καταφέρει στα καλύτερα του ο Jason.

Η Ελληνική(;) κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε να μετατρέψει τους αρμόδιους υπουργούς της σε «Μπλε κυρά Τασίες» που με την αντεθνική τακτική τους ουσιαστικά καλούν ακόμα μεγαλύτερες ροές δυστυχισμένων αλλά και σε πολλές περιπτώσεις επικίνδυνων ανθρώπων να μπούνε σε σαπιοκάραβα και να έρθουν στην Ευρώπη.

Χατζησάββας Χρήστος

Exit mobile version