Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάντηση στην “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, που βλέπει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πίσω από τον θίασο Στίγκα – “Σπαρτιατών”

Απάντηση στην “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, που βλέπει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ πίσω από τον θίασο Στίγκα – “Σπαρτιατών”

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στην πρώτη σελίδα: “Διαβάστε σήμερα στην Απογευματινή: Δούρειος ίππος οι Σπαρτιάτες – Σεισμός πολλών ρίχτερ στο κόμμα-μετεωρίτη – Τι θα συμβεί αν και εφόσον αποδειχθεί ότι πίσω τους κρύβεται η Χρυσή Αυγή”

Μία ακόμη εφημερίδα συμμετέχει στην παραπληροφόρηση των “νταβατζήδων” και εμπλέκει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εναντίον της οποίας υπάρχει μία καθολική συνωμοσία σιωπής με τα όσα συμβαίνουν με τον θίασο Στίγκα και “Σπαρτιατών”, γράφοντας στην πρώτη της σελίδα τα εξής: “Δούρειος ίππος οι Σπαρτιάτες – Σεισμός πολλών ρίχτερ στο κόμμα-μετεωρίτη – Τι θα συμβεί αν και εφόσον αποδειχθεί ότι πίσω τους κρύβεται η Χρυσή Αυγή”.

Για να τελειώνουμε με το παραμύθι σκοπός τους μοναδικός είναι να συνεχίσουν την παραπληροφόρηση ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζει τους “Σπαρτιάτες” και τον Κασιδιάρη. Αυτό δεν ισχύει, το αντίθετο ισχύει. Θεωρεί όλη αυτή την ιστορία ότι είναι ένα στημένο παιχνίδι του Συστήματος και φυσικά πρωταγωνιστής στο παιχνίδι αυτό είναι ο Κασιδιάρης, που επέλεξε τον Στίγκα. Μάλιστα δεν τον επέλεξε επιπόλαια, αφού πριν δύο ολόκληρα χρόνια, πριν γίνει η τροπολογία Βορίδη, τον παρουσίαζε σαν στέλεχος του κόμματός του “Ελληνες ΓΤΠ” εγκωμιάζοντάς τον! Στην παρουσίαση μάλιστα αναφερότανε ότι το καλοκαίρι του 2020 συναντηθήκανε και τα βρήκανε ο Στίγκας με τον Κασιδιάρη, που ο ψεύτης Στίγκας λέει ότι δεν τον ήξερε πριν… 

Από την άλλη λυπόμαστε όσους αφελείς δημιουργούν ένα φανταστικό παραμύθι για κάποιον φιμωμένο και αποκλεισμένο την ίδια στιγμή, που έχει έντονη δράση σε διαδίκτυο, ραδιοφωνικούς σταθμούς κλπ ΜΜΕ όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ υφίσταται μία σκληρή συνωμοσία σιωπής και μία δολοφονία χαρακτήρα εναντίον του ιδρυτής της συναγωνιστή Μιχαλολιάκου.

Αλήθεια, φυλακισμένος είναι μόνον ο Κασιδιάρης; Οι άλλοι που είναι, δεν είναι φυλακή; Ο ιδρυτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μάλιστα πάλεψε κυριολεκτικά με τον Χάρο τρεις μήνες στην εντατική λόγω της άδικης φυλάκισής του και θυμηθείτε ότι το τουίτερ, που έκοψε τον λογαριασμό μέχρι και του Τραμπ, δεν έκοψε τον λογαριασμό του Κασιδιάρη, ενώ έκοψε του Μιχαλολιάκου και όσων ήταν πιστοί στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… Μπείτε στο τουίτερ να το δείτε μόνοι σας μήπως και ξυπνήστε! 

Επί πλέον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα μπορούσε να είχε καμία σχέση με όσους εκλέχτηκαν βουλευτές των “Σπαρτιατών” (πλην δυο) και πρώτα απ’ όλα με τον Στίγκα, αλλά και με όλους τους άλλους που ανήκαν αποδεδειγμένα στην Ν.Δ., στον Βελόπουλο, στον Καρατζαφερή, στον Καπερνάρο και βεβαίως στον Βασίλη Λεβέντη! 

 

Υ.Γ.1: Φυσικά η “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, που όλοι ξέρουμε σε ποιον ανήκει και ο οποίος έχει διορίσει και έναν δικό του άνθρωπο βουλευτή στον Κασιδιάρη, ένα γνωστό λαμόγιο, προσπαθεί να ταυτίσει τον Κασιδιάρη με την Χρυσή Αυγή, την οποία αυτός εγκατέλειψε αγνοώντας τις αποφάσεις της Κεντρικής Επιτροπής προκειμένου να του χαρίσει το brand name “Χρυσή Αυγή” που έχει μία Ιστορία σαράντα χρόνων! Αυτήν άλλωστε την τακτική χρησιμοποιούν όλα τα ΜΜΕ. 

Υ.Γ.2: Στην ίδια γραμμή και ο μάρτυρας κατηγορίας της Χρυσής Αυγής, Αλιβιζάτος, ο οποίος σε άρθρο του τονίζει ότι μπορεί πίσω από το κόμμα “Σπαρτιάτες” κρύβεται η Χρυσή Αυγή! Εδώ η γελοιότητα ξεπερνά κάθε όριο… Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, λοιπόν, πήρε έναν πρώην body builder πολιτευτή του Βελόπουλου, έναν γιο αποτυχημένου πολιτευτή του Βελόπουλου, τρεις-τέσσερις νεοδημοκράτες και έναν “διακεκριμένο” διαμερισματικό σύμβουλο του δήμου Αθηναίων της Νέας Δημοκρατία για να φτιάξει ένα κόμμα και εδώ γελάνε και κλαίνε με το κατάντημα της λογικής του Αλιβιζάτου. Τι να περιμένει κανείς όμως από έναν πρώην θαυμαστή του στυγνού δικτάτορα μπολσεβίκου εγκληματία Τσαουσέσκου;

Exit mobile version