Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Eθνικιστικός “ακτιβισμός” και όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα 

Eθνικιστικός “ακτιβισμός” και όταν η Ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα 

Την κοινωνική δράση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ προσπαθούν να μιμηθούν κάποιοι, που οι “νταβατζήδες” τους βαφτίσαν “διαδόχους” της… Έτσι από τα συσσίτια με τις ουρές πολλών χιλιάδων Ελλήνων και τις συνεχείς κοινωνικές δράσεις φτάσαμε σε φαιδρά σόου, τα οποία προκάλεσαν εξευτελιστικά δημοσιεύματα όπως το παρακάτω: “Η μάχη της ακροδεξιάς… προτοκαλάδας στο Μενίδι: “Μας δώσανε, μας δώσανε” κάπως έτσι πρέπει να αντιμετώπισαν οι πυροσβέστες, οι εθελοντές, οι αστυνομικοί και όλοι όσοι έδωσαν την μάχη με τις φωτιές στις Αχαρνές την παρέλαση του ακροδεξιού… εθελοντισμού”. 

Δεν έχουν καταλάβει ότι άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Δεν έχουν καταλάβει ότι αυτά που έκανε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν μπορούν να τα κάνουν γιατί δεν είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και δεν θα γίνουν ποτέ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μέσα στα πλαίσια αυτής της φαρσοκωμωδίας και η επέλαση των περίφημων “Σπαρτιατών” στον Έβρο όπου πανηγυρικά εξήγγειλαν ότι μοίρασαν ένα τόνο εμφιαλωμένο νερό! Δηλαδή περίπου 600 με 700 μπουκάλια του ενάμιση λίτρου ή δύο χιλιάδες του μισού λίτρου, που κοστίζουν στην χονδρική γύρω στα 250 με 300 ευρώ! Κατά ξοδεύτηκαν! 

Κατά τα άλλα ευτυχώς και μας τελειώνουν νωρίς και έτσι δεν εξευτελίζουν και άλλο τον εθνικισμό, τον οποίο άλλωστε και δεν υιοθετούν αφού όπως είπε και ο εκπρόσωπός τους Κατσιβαρδάς πιστεύουν στον “συνταγματικό πατριωτισμό”, κάτι σαν νέοι Ροβεσπιέροι, δηλαδή… Ο Κατσιβαρδάς, που με φοβισμένο ύφος είπε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι εγώ δεν έστειλα λεφτά στον Κασιδιάρη, δεν ξέρω τι έκαναν άλλοι… Δείγμα και αυτό της γενναιότητος του πολιτικού ανδρός μέλους μέχρι πρόσφατα της Ν.Δ. και φίλου του υφυπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Ζουράρι. 

Exit mobile version