Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Trump δεν ήθελε ούτε να δει τον Zelensky

Ο Trump δεν ήθελε ούτε να δει τον Zelensky

Εάν ο Τραμπ εκλεγότανε πρόεδρος το 2020 δεν θα είχαμε το παγκόσμιο reset της οικονομίας που έκανε τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους ούτε και τον πόλεμο στην Ουκρανία, που εγκυμονεί μεγάλη παγκόσμια κρίση. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν ήθελε καμία σχέση με τον Ζελένσκι γιατί γνώριζε που το πήγαινε. 

Συνταρακτικές αποκαλύψεις που δείχνουν ανάγλυφα την προσωπικότητα του Zelensky από την εφημερίδα Guardian με βάση στοιχεία από το βιβλίο «The Last Politician» του Αμερικανού δημοσιογράφου Franklin Foer

Ο συγγραφέας αποκαλύπτει επίσης ότι ο Zelensky επιζητούσε για πολύ καιρό μια συνάντηση με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Donald Trump.

Ωστόσο, δεν τα κατάφερε καθώς αρνήθηκε να δώσει στοιχεία στον Trump για τις μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς της οικογένειας Biden στην Ουκρανία. 

Σύμφωνα με τα λόγια του συγγραφέα, ο Zelensky αισθάνθηκε μια «παρατεταμένη δυσαρέσκεια από το επεισόδιο» και «τουλάχιστον υποσυνείδητα … φάνηκε να κατηγορεί» τον Biden, τον διάδοχο του Trump στο Οβάλ Γραφείο, «για την ταπείνωση που υπέστη, για την πολιτική αμηχανία που υπέμεινε». 

Ωστόσο, δύο χρόνια μετά την αποτυχημένη συνάντηση μεταξύ των δύο προέδρων, ο Biden απέδειξε έμπρακτα ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν την Ουκρανία και υποσχέθηκε να συνεχίσει να το κάνει για «όσο χρειαστεί».

Σε πλήρη αντίθεση με την πολιτική Biden μια διαρκώς αυξανόμενη ομάδα Αμερικανών γερουσιαστών και βουλευτών, κυρίως Ρεπουμπλικάνοι, αλλά και Δημοκρατικοί αμφισβητεί εάν η Ουάσιγκτον μπορεί να διατηρήσει το τρέχον επίπεδο στήριξης στην Ουκρανία στο διηνεκές, γράφει ο γνωστός γεωπολιτικός αναλυτής  Ahmed Adel.

Η βάση του Ρεπουμπλικανικού κόμματος θέλει να τερματιστεί η χρηματοδότηση και η παροχή πρόσθετης βοήθειας.  Σύμφωνα με στοιχεία από δημοσκόπηση του CNN τον Ιούλιο, το 55% των Αμερικανών πιστεύει ότι το Κογκρέσο δεν πρέπει να εγκρίνει περισσότερη χρηματοδότηση για τη σύγκρουση. 

Exit mobile version