Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Θεσσαλία – 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι

Θεσσαλία – 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι

Ολόκληρα χωριά χάθηκαν κάτω από τα λασπόνερα. Σοκαριστικές οι μαρτυρίες. Φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών. Πολλά νεκρά σώματα έχουν εντοπιστεί από διασώστες της Ζ’ ΜΑΚ

Η μεγάλη φυσική καταστροφή στην Θεσσαλία, τον σιτοβολώνα της Ελλάδος θα περάσουν πολλά χρόνια για να αντιμετωπιστεί και αυτό δείχνει πόσο μικρός είναι ο άνθρωπος απέναντι στον Θεό και την φύση. Ας μη μιλήσουμε βεβαίως για τις γελοιότητες του ψηφιακού κράτους, που δεν μπορούσε να ειδοποιήσει τους ανθρώπους που πνιγόντουσαν και έστελναν μηνύματα σε συνοικίες των Αθηνών όπου δεν έβρεχε καθόλου! Βόλος, Καρδίτσα, Πήλιο και πολλά χωριά θα περάσουν χρόνια για να σταθούν πάλι στα πόδια τους και όσο και εάν κρύβουν το μέγεθος της καταστροφής τα δουλικά προς την εξουσία ΜΜΕ αυτό θα φανεί στο πέρασμα του χρόνου. 

Οι φόβοι για το τι «κρύβουν» τα λασπόνερα στην Θεσσαλία από την κακοκαιρία Daniel έχουν αρχίσει να επιβεβαιώνονται από τις μαρτυρίες εγκλωβισμένων στον Παλαμά Καρδίτσας. Οι επιβεβαιωμένοι νεκροί είναι προς ώρας επτά, ωστόσο, πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για δεκάδες πνιγμένους.

«Εδώ δίπλα, πέντε σπίτια παρακάτω, μια γιαγιά επιπλέει στο νερό μέσα στην κουζίνα. Είναι πνιγμένη. Έχουμε ενημερώσει τις αρχές. Μας είπαν πρώτα θα πάρουν τους ζωντανούς και μετά τους νεκρούς. Στην οικογένεια υπήρχαν μωράκια που έπρεπε να σωθούν. Η γιαγιά δεν πρόλαβε …» είπε κάτοικος του Παλαμά στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με πληροφορίες πολλά νεκρά σώματα έχουν εντοπιστεί από διασώστες της Ζ’ ΜΑΚ οι οποίοι αναπτύχθηκαν προκειμένου να πραγματοποιήσουν επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στον κάμπο της Θεσσαλίας που έχει πλημμυρίσει και έχει πνίξει ολόκληρα χωριά.

Exit mobile version