Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο εξευτελισμός του Εθνικισμού έχει ονοματεπώνυμο και αυτό δεν είναι του τυχαίου Βασίλη Στίγκα

Ο εξευτελισμός του Εθνικισμού έχει ονοματεπώνυμο και αυτό δεν είναι του τυχαίου Βασίλη Στίγκα

Με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μόνο υπήρχε εθνική αντιπολίτευση στην Βουλή και στους δρόμους

Το ρεζίλι με τα “ήξεις-αφίξεις” των “Σπαρτιατών” αποδεικνύει ότι δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και ότι βόλεψε πολύ καλά το Σύστημα μέσω ενός συγκεκριμένου προσώπου να ταυτίσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με αυτόν τον πολιτικό τραγέλαφο. Όμως ο Εθνικισμός δεν εξευτελίζεται γιατί έχει νεκρούς, έχει μάρτυρες, έχει αγωνιστές που σάπισαν και σαπίζουν στις φυλακές. 

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεκαετίες ολόκληρες δέχεται την λάσπη του Συστήματος και μία ακόμη καταδίκη άδικη περί “εγκληματικής οργανώσεως”, όμως ποτέ δεν γελοιοποιήθηκε όσο κι αν προσπάθησαν οι αντίπαλοί της, δηλαδή ένα ολόκληρο Σύστημα. Αυτό συνέβη με τα έργα και τις ημέρες αυτού του τσίρκου που έστησε συγκεκριμένο άτομο και δεν έγινε στην τύχη… Μας θλίβει το παρακάτω απόσπασμα άρθρου εφημερίδας του κατεστημένου και τονίζουμε ότι τέτοιου είδους άρθρο ποτέ δεν είχε γραφεί για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Διαβάστε ένα απόσπασμα: 

KAΘHMEΡINH – ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: “ … Πόσοι γραφικοί χωρούν; Δεν μας ενδιαφέρει. Ο αντιφασισμός χρειάζεται φασίστες για να ευδοκιμήσει. Ας τους λένε και Σπαρτιάτες. Μάλλον επειδή οι ίδιοι δεν άντεξαν τη σοβαρότητα του ρόλου που τους είχαν αποδώσει αποφάσισαν να του πάνε κόντρα. Περίμεναν να ανοίξει η Βουλή για να αποδείξουν ότι δεν είναι απλώς γραφικοί. Ξέρουν την τέχνη του γελοίου. Σηκώθηκαν να φύγουν αφήνοντας τον αρχηγό τους μόνον να καταγγέλλει παρεμβάσεις μαφιόζων και Ντον Κορλεόνε. «Μέχρι τώρα ξέραμε κόμματα χωρίς αρχηγό. Τώρα είδαμε και αρχηγό χωρίς κόμμα», είπε ο Κυρ. Μητσοτάκης. Όπου το γραφικό υπερέβη εαυτόν και έγινε ευτράπελο. Υπάρχει ή δεν υπάρχει αυτό το κόμμα; Πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξαναθυμηθούμε τους συνταγματολόγους που κοντεύαμε να τους ξεχάσουμε.

Θέλησαν να τους παρουσιάσουν ως τραγωδία της δημοκρατίας, η επανάκαμψη του ιού της Ακροδεξιάς. Και αποδείχθηκαν πριν αλέκτορα φωνήσαι κωμωδία. Και μάλιστα κωμωδία του χειρίστου είδους. Τσακωμός με αντικείμενο το ταμείο …”

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Exit mobile version