Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Το θράσος του Στίγκα δεν έχει όρια: Δεν ξέρει αν είμαστε αθώοι δηλώνει στο Mega!

Το θράσος του Στίγκα δεν έχει όρια: Δεν ξέρει αν είμαστε αθώοι δηλώνει στο Mega!

“Αν ήθελα θα ήμουν στην Χρυσή Αυγή” δήλωσε στο Mega ο Στίγκας που τον έκανε πολιτική προσωπικότητα ο Κασιδιάρης χωρίς να υπολογίζει ούτε το παρελθόν του, ούτε ποιος ήταν και παρασύροντας στις πλάτες της Χρυσής Αυγής πολλούς καλούς εθνικιστές, που κάνουν λάθος να τον καλύπτουν για αυτή του την επιλογή. Τον γνώριζε και πριν μπει στην φυλακή και τον γνώριζαν πολλοί από τα σαλταρίσματά του από κόμμα σε κόμμα. Η δήλωση του Στίγκα στο Mega ότι εάν ήθελε να είναι στην Χρυσή Αυγή είναι πραγματικά για γέλια! Είναι γνωστό ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν δεχόταν γυρολόγους των κομμάτων και τους απέκλειε από τα ψηφοδέλτιά της. Όλους αυτούς τους μάζεψε ο Κασιδιάρης για να ανανεώσει δήθεν το εθνικιστικό κίνημα. Ας έλθουμε όμως στις δηλώσεις Στίγκα.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο πρωτοδίκως καταδικασμένος, Ηλίας Κασιδιάρης, βρίσκεται δίκαια στη φυλακή, υποστήριξε ότι «δεν έχω άποψη» και ότι «δεν είμαι δικαστικός». 

Επειδή όμως στην φυλακή δεν είναι μόνον ο Κασιδιάρης έχει απόλυτη την ευθύνη που έκανε πολιτικό αρχηγό έναν άνθρωπο που βγαίνει σε έναν τηλεοπτικό σταθμό και ενώ η δίκη μας εξελίσσεται στο Εφετείο δηλώνει ότι δεν ξέρει αν είμαστε αθώοι γιατί δεν είναι δικαστικός! Το ξέρουμε ότι δεν είναι δικαστικός, κολοκυθοκεφτέδες πουλούσε, αλλά δεν είχε το θάρρος να βγει να πει προεκλογικά ότι δεν ξέρει εάν ήταν δίκαιη ή όχι η καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και τότε θα έβλεπε πόσες ψήφους θα έπαιρνε… Θυμίζουμε ότι ο μεγάλος πολιτικός Στίγκας, που έχει απόλυτη ευθύνη για αυτόν ο Κασιδιάρης, είχε πάρει στον νομό Βοιωτίας ως πολιτευτής του Λεβέντη 37 ψήφους…

«Αν ήθελα να ήμουν στη Χρυσή Αυγή θα ήμουν εδώ και χρόνια. Στηρίζω τον Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας παρότι έχουμε ιδεολογικές και πρακτικές διαφορές» σημείωσε κατόπιν.

Γιατί δεν διευκρινίζει ποιες είναι οι ιδεολογικές του διαφορές και γιατί δεν τις είπε αυτές προεκλογικά αλήθεια; Και πως ηθικά δικαιολογείται τώρα να παίρνει αποστάσεις από τους ανθρώπους που τον στήριξαν; Αλλά αυτός ήταν πάντα ο Στίγκας και δεν φταίει. Φταίει αυτός που του έδωσε το ρόλο που του έδωσε. 

Δηλώσεις Κατσιβαρδά 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι δηλώσεις του βουλευτή Κατσιβαρδά, που σύμφωνα με δημοσιεύματα ήθελε ο Κασιδιάρης να διορίσει πρόεδρο στην θέση του Στίγκα. Δήλωσε λοιπόν ο Κατσιβαρδάς: 

«δεν έχω επαφή για τα πολιτικά ζητήματα με τον Ηλία Κασιδιάρη, αλλά για τα νομικά ζητήματα, διότι είμαι διορισμένος δικηγόρος του.”

Πρωτοφανή δήλωση ότι δεν είχε σχέσεις με τα πολιτικά και έγινε βουλευτής! Αυτό είναι για τα πανηγύρια… Άλλωστε ο Κατσιβαρδάς είναι υπερκομματικός αρχίζει από Ζουράρι, περνάει στην Ν.Δ. όπου ήταν και εκλεγμένος διαμερισματικός σύμβουλος (μεγάλο αξίωμα…) και καταλήγει στον Κασιδιάρη. 

Είπε όμως και κάτι άλλου που δείχνει την “γενναιότητα” του πολιτικού ανδρός: “Εγώ δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά αρνούμαι ότι συμβαίνουν όσα λέει ο κ. Στίγκας, μιλάω για τον εαυτό μου, δεν έχω εξουσιοδότηση από κανέναν άλλον».

«Εγώ δεν έδωσα χρήματα από την βουλευτική αποζημίωση μου στον Ηλία Κασιδιάρη, δεν ξέρω τι έκαναν άλλοι βουλευτές».

Exit mobile version