Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

11η Σεπτεμβρίου 2001 – 11η Σεπτεμβρίου 2023: Ποιος θυμάται τους δίδυμους πύργους;

11η Σεπτεμβρίου 2001 – 11η Σεπτεμβρίου 2023: Ποιος θυμάται τους δίδυμους πύργους;

Εικοσιδύο ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα η οποία συγκλόνισε τον κόσμο και προκάλεσε στην συνέχεια σειρά πολέμων με εκατομμύρια νεκρούς και μία παγκόσμια αναταραχή.

Έχει σημασία να λεχθεί ότι ο Τζωρτζ Μπους ο νεώτερος, πρόεδρος των ΗΠΑ την ημέρα εκείνη, ο οποίος ανήκε στο λόμπυ των πετρελαιάδων ήθελε την αποκατάσταση των σχέσεων με τον αραβικό κόσμο και είχαν ήδη αρχίσει συζητήσεις για την άρση του εμπάργκο στο Ιράν και την αποκατάσταση των σχέσεών τους. Όλα αυτά άλλαξαν με το τρομακτικό κτύπημα στους δίδυμους πύργους, το οποίο άλλαξε όλη την εικόνα της καταστάσεως. Στην αρχή μιλούσαν για πενήντα και εξήντα χιλιάδες νεκρούς. Τελικά ήσαν περίπου 4.000. Η επίθεση χρεώθηκε στην Αλ Κάιντα και στον Μπιν Λάντεν πολέμαρχο σουνίτη γέννημα-θρέμμα των Αμερικανών ο οποίος είχε πολεμήσει εναντίον των σοβιετικών στο Αφγανιστάν.

Η επίθεση έγινε με δύο επιβατηγά αεροπλάνα εναντίον των δίδυμων πύργων, αλλά έχουν λεχθεί και έχουν γραφεί πολλά ότι δεν δικαιολογείται η καταστροφή από την πρόσκρουση των αεροπλάνων εναντίον των κτιρίων. Απέδειξε η επίθεση αυτή ότι τίποτε δεν είναι απρόσβλητο στον κόσμο αυτό. Αν μπόρεσαν μάλιστα Άραβες εξτρεμιστές να πραγματοποιήσουν μία τέτοια επίθεση εναντίον των ΗΠΑ τι θα μπορούσε να κάνει άραγε η Ρωσία, που διαθέτει τους περισσότερους στρατηγικούς πυρηνικούς πυραύλους σε ολόκληρο τον κόσμο; Αυτό είναι απόλυτα σχετικό με την παρακάτω δήλωση και την επικίνδυνη πολιτική των ΗΠΑ στην Ουκρανία:

«Λόγω της αλαζονείας και των επιθετικών πολιτικών της σε όλο τον κόσμο, η Δύση, και ειδικά οι Ηνωμένες Πολιτείες, θα μπορούσαν να προκαλέσουν άλλους σε σημείο να χρησιμοποιούν πυρηνικά όπλα εναντίον τους». 

Αυτό επεσήμανε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, κάτι που αποτελεί πλέον επίσημη θέση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη παρά το γεγονός πως τα πράγματα δεν έχουν οδηγηθεί ακόμα στα άκρα!!! Οι ρωσικές δηλώσεις δεν είναι άνευ ουσίας, καθώς αντικατοπτρίζουν την σημερινή πραγματικότητα, τουτέστιν: Οι ΗΠΑ δεν προστατεύονται πλέον από τον Ατλαντικό Ωκεανό!”

Τότε τον Σεπτέμβριο του 2001 η εφημερίδα μας “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”, η οποία εξέδωσε μέχρι την φυλάκιση του ιδρυτού της 1200 φύλλα, είχε γράψει το εξής: 

“Επιτέλους σε αυτόν τον κόσμο πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι κανένας δεν είναι παντοδύναμος ούτε καν και η υπερδύναμη των ΗΠΑ, παντοδύναμος είναι μονάχα ο ΘΕΟΣ!” Και αυτό ισχύει και σήμερα και θα ισχύει και πάντοτε.

Exit mobile version