Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΗΠΑ: Μόνη λύση η άμυνα για την Ουκρανία – Γάλλος στρατηγός: Έρχεται ρωσική αντεπίθεση

ΗΠΑ: Μόνη λύση η άμυνα για την Ουκρανία – Γάλλος στρατηγός: Έρχεται ρωσική αντεπίθεση

Τα βρετανικά τανκς Challenger καίγονται όπως και τα Leopard – Μεγάλο πλήγμα για το γόητρο της Δύσης – Shaffer (πρώην CIA): Εάν η Ουκρανία θέλει να διασωθεί να γυρίσει αμέσως σε άμυνα, η αντεπίθεση απέτυχε!

Τα πρακτοράκια των Αμερικανών που γράφουν στις ξενόδουλες φυλλάδες ότι η Ρωσία χάνει τον πόλεμο στην Ουκρανία διαψεύδονται πανηγυρικά από τους ίδιους τους Αμερικάνους. Μάλιστα Αμερικανός Συνταγματάρχης δηλώνει: “Ποια Ουκρανία, οι Ρώσοι θα φτάσουν μέχρι την Πολωνία. Και μπορούν!

Η Ουκρανική αντεπίθεση, απέτυχε, με 66.000 νεκρούς και τραυματίες και πάνω από 7.600 όπλα κατεστραμμένα – η αποτυχία είναι πρωτοφανής – και πλέον στελέχη της CIA υποστηρίζουν ότι η αντεπίθεση ήταν λάθος και οι Ουκρανοί θα πρέπει να επιστρέψουν στην … άμυνα!

Μάλιστα ο Alexander Syrsky Διοικητής Χερσαίων Δυνάμεων Ουκρανίας, τόνισε είναι είναι εξαιρετικά δύσκολη η κατάσταση σε Bakhmut, Kupyansk και Krasny Liman, απαιτείται αξιόπιστη άμυνα. Η εκτίμηση αυτή εάν συνδυαστεί με την άποψη Γάλλου στρατηγού ότι η Ρωσία προετοιμάζεται για μεγάλη αντεπίθεση για να καταλάβει νέα Ουκρανικά εδάφη και να επιβάλλει τους όρους της δείχνει ότι η κατάσταση παραμένει δραματική στο Ουκρανικό μέτωπο… 

Αμερικανοί προτρέπουν τους Ουκρανούς να περάσουν στην άμυνα… 

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Α. Blinken έφθασε στην Ουκρανία, στην πρωτεύουσα το Κίεβο για να συναντηθεί με τoν Zelensky 

Αυτό που θέλουμε να διασφαλίσουμε είναι ότι η Ουκρανία θα έχει όλα όσα χρειάζεται, όχι μόνο για την επιτυχία της αντεπίθεσης της αλλά και μακροπρόθεσμα, έτσι ώστε να είμαστε σίγουροι ότι αποτελεί έναν ισχυρό αποτρεπτικό παράγοντα υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Anthony Blinken μετά τη συνάντηση του στο Κίεβο με τον Ουκρανό ομόλογό του, Dmytro Kuleba.

«Είμαστε επίσης αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τους εταίρους μας καθώς οικοδομούν και ανοικοδομούν μια ισχυρή οικονομία, μια ισχυρή δημοκρατία» ανέφερε ο Blinken, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Ουκρανία.

McGregor (Αμερικανός Συνταγματάρχης): Ποια Ουκρανία, οι Ρώσοι θα φτάσουν μέχρι την Πολωνία – Και μπορούν…

Για σχέδιο του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin να οδηγήσει τα ρωσικά στρατεύματα σε όλη την Ουκρανία, μέχρι τα σύνορα με την Πολωνία έκανε λόγο ο απόστρατος Αμερικάνος συνταγματάρχης και πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου, Douglas McGregor.

«Ο άλλος τρόπος είναι αυτό που είναι έτοιμος να κάνει ο Putin.

Και οι Ρώσοι μπορούν να το κάνουν.

Δηλαδή να φτάσουν μέχρι τα σύνορα με την Πολωνία» υποστήριξε ο McGregor.

Όπως είπε, η Δύση έκανε τεράστιο λάθος αφενός με την επιθυμία της να απαλλαγεί από τον Putin και αφετέρου με το να επιχειρήσει να διαμελίσει τη Ρωσία, ανοίγοντας μια ένοπλη σύγκρουση.

«Πλέον απομένει ολοένα και λιγότερος χρόνος για να μπει ένα τέλος σε αυτήν την κατάσταση.

Διότι εάν το Κίεβο και τα ευρωπαϊκά κράτη δεν προσπαθήσουν να καταλήξουν σε μια συμφωνία για το τέλος αυτού του πολέμου, η ρωσική ηγεσία θα αναγκαστεί να οδηγήσει τα στρατεύματα της στην Ουκρανία, μέχρι τα σύνορα με την Πολωνία» υποστήριξε ο McGregor.

Exit mobile version