Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Για να σώσουν την… “δημοκρατία” μας έβαλαν στην Ευρώπη το 1981! Όχι στην Ευρώπη των τοκογλύφων και στο ευρώ

Για να σώσουν την… “δημοκρατία” μας έβαλαν στην Ευρώπη το 1981!

Όχι στην Ευρώπη των τοκογλύφων και στο ευρώ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η δήλωση του υπουργού εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπέργκ, ο οποίος έχει ταχθεί στο πλευρό της Ελλάδος ένθερμα κατά της τυχοδιωκτικής πολιτικής του Ερντογάν. Ανάμεσα στα άλλα όμως είπε και κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, που επιβεβαιώνει τις θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τις απόλυτα αρνητικές απέναντι στο μόρφωμα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση, που έχει χαρακτήρα μόνον οικονομικό και καμία οντότητα πολιτική ή στρατιωτική. 

Μιλώντας, λοιπόν, ο Σάλενμπεργκ για την ένταξη της Ελλάδος ήταν αποκαλυπτικός όταν δήλωσε τα εξής:

“Όταν εντάχθηκε η Ελλάδα στην Ε.Ε. δεν ήταν σε θέση να εφαρμόσει όλους τους οικονομικούς κανόνες. Έγινε για να προφυλαχθεί μία νεαρή δημοκρατία.”

Κατ’ αρχάς το “δεν ήταν σε θέση να εφαρμόσει όλους τους οικονομικούς κανόνες” σημαίνει ότι η Ελλάδα έχασε και έχασε πολλά. Κατέστρεψε μία ανθούσα εθνική οικονομία και τις εμπορικές της σχέσεις με τον εκτός Ευρώπης κόσμο, δηλαδή την Ανατολική Ευρώπη, τις Αραβικές χώρες, αλλά και την Κίνα όπου είχε κάνει οικονομικό άνοιγμα η 21η Απριλίου. Και όλα αυτά έγιναν γιατί; Γιατί ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής που είχαν παραδώσει στην ουσία την χώρα στην αριστερά, φοβόντουσαν την επέμβαση του Στρατού και έτσι για να γλιτώσουν από αυτό το ενδεχόμενο προτίμησαν να καταστρέψουν την εθνική μας οικονομία, την οποία αποτέλειωσε ο Σημίτης με την ένταξη της χώρας στο ευρώ, που πάλι δεν ήταν σε θέση να εφαρμόσει τους οικονομικούς κανόνες.

Exit mobile version