Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αντιφασίστας Αλκίνοος και οι πλημμύρες στην Θεσσαλία

Ο αντιφασίστας Αλκίνοος και οι πλημμύρες στην Θεσσαλία

“Μετά την καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου για την Χρυσή Αυγή δήλωσε ο Αλκίνοος Ιωαννίδης: « Μέρα νίκης της κοινωνίας η σημερινή! Μεγάλη, πολύτιμη ανάσα! Ο αγώνας συνεχίζεται!” 

Τον ευεργέτη θέλησε να κάνει ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και άρχισε ασύστολα να πολιτικολογεί κάνοντας ως συνήθως αριστερή προπαγάνδα. Κατηγόρησε τον Μπέο, τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος συγκρούστηκε ευθέως με την κυβέρνηση και βέβαια δεν είπε λέξη για το δήμαρχο Λάρισας, γιατί είναι σύντροφός του κουμμουνιστής. Ο Αλκίνοος που “θέλει να πιει όλο τον Βόσπορο” σε ένα τραγούδι του, πουλώντας φτηνό πατριωτισμό που δεν πιστεύει, δεν είναι λίγες οι φορές που συμμετείχε σε φεστιβάλ αναρχοκομμουνιστών κάθε είδους. Ωραίο το στυλάκι του και πουλάει… Έτσι απέκτησε και σπίτι στο Πήλιο, μία περιοχή, όπου εξοχικά έχουν οι πλούσιοι και οι προνομιούχοι. 

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είπε το βράδυ της Δευτέρας όταν ξεκίνησε τη συναυλία του με αναφορά στις καταστροφές στο Πήλιο.

«Έρχομαι από τον Βόλο, που ο δήμαρχος της πόλης, πριν από τρεις μέρες, ο ανεκδιήγητος αυτός δήμαρχος, ανεβασμένος σε μία μπουλντόζα, φώναζε στην ερημιά εκεί που δεν υπήρχε άνθρωπος, “ήρθε το φαΐ και το νερό! Ελάτε να πάρετε”. Για την κάμερα, κάνοντας προεκλογικό σποτ μπας και τον ξαναψηφίσει κανείς» είπε χαρακτηριστικά ο Αλκίνοος Ιωαννίδης.

Πράγματι φιλότιμη η προσπάθειά του να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο της αριστεράς στην πόλη, αλλά μάλλον δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. 

Είπε και άλλα ο σύντροφος Αλκίνοος, ο αντιφασίστας:

«Έρχομαι από τη χώρα που ξαναψηφίζουν, δεκαετίες τώρα, όσους μας ρημάζουν. Από τη χώρα χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς πολιτισμό, χωρίς πρόβλεψη, χωρίς προετοιμασία, χωρίς πρόνοια, χωρίς έγνοια, χωρίς φροντίδα, χωρίς ευθύνη». 

Σωστά όλα αυτά που λες Αλκίνοε, αλλά τι έκανες εσύ εναντίον αυτών που μας ρημάζουν δεξιών και αριστερών; Γιατί και αριστεροί μας ρημάζουν, που έχουν στα χέρια τους τόσους δήμους και έχουν καταστρέψει τις πόλεις τους! Δεν έκανες τίποτε. Το μόνο που έκανες είναι να τα κονομάς από τις συναυλίες και να παίρνεις άνετα χώρους για να κόβεις εισιτήρια. 

Exit mobile version