Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αντετοκούνμπο: “Είμαι Νιγηριανός”

Αντετοκούνμπο: “Είμαι Νιγηριανός”

“Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω.”

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δεχθεί σκληρή κριτική με αφορμή την δημόσια δήλωση του ιδρυτή της συναγωνιστή Μιχαλολιάκου ότι ο γνωστός αθλητής από την Νιγηρία, που όλοι λατρεύουν σαν σύμβολο της Ελλάδος και που τον είχε δεχθεί στο γραφείο του ο Σαμαράς που έβαλε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με μία σκευωρία στην φυλακή, ότι ο Αντετοκούνμπο δεν είναι Έλληνας, αλλά Νιγηριανός! Το ίδιο ακριβώς λέει και ο ίδιος σήμερα σε συνέντευξή του.

Συνέντευξη για όλους και για όλα έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο podcast «48 minutes»

Ο «Greek Freak» όπως πολλοί τον αναφέρουν μίλησε εκτός των άλλων και για την καταγωγή του.

Κάποια στιγμή οι δημοσιογράφοι που τον είχαν προσκαλέσει συνέκριναν την περίπτωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με αυτή του Χακίμ Ολάζουον και σε ερώτηση που του έκαναν για το ποια πλευρά της προσωπικότητάς του αντιπροσωπεύει τον ελληνικό του χαρακτήρα και ποια τον αφρικάνικο, απάντησε:

«Έχω τις αξίες και τις αρχές της Νιγηρίας. Άλλωστε οι γονείς μου είναι Νιγηριανοί και έχω μεγαλώσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Βέβαια εγώ γεννήθηκα στην Ελλάδα, μεγάλωσα στην Ελλάδα, με την ευρωπαϊκή νοοτροπία, οπότε έχω στοιχεία και από τις δύο πλευρές».

«Η περίπτωση μου μοιάζει λίγο με του Ολάζουον γιατί και εκείνος αν και Νιγηριανός αντιπροσώπευε περισσότερο το αμερικάνικο κομμάτι του. Στο τέλος της ημέρας, όλοι γνωρίζουν ότι εγώ είμαι Νιγηριανός. Αυτή την κουλτούρα έχω.”

Exit mobile version