Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ν.Δ. – ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ: “ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ” 

Ν.Δ. – ΓΚΡΙΝΜΠΕΡΓΚ: “ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ” 

Ο Αμερικανός επικοινωνιολόγος της Ν.Δ. Γκρίνμπεργκ, ο οποίος χάραξε και την προεκλογική της εκστρατεία το 2019 με αντικειμενικό σκοπό να αφήσει με την βοήθεια πάντοτε βεβαίως και της singular logic εκτός βουλής την Χρυσή Αυγή, γιατί πέραν των όποιων πεποιθήσεών του με την Χρυσή Αυγή στην βουλή πράγματι η Ν.Δ. δεν θα είχε την αυτοδυναμία, ξανακτύπησε και πάλι με αφορμή τις πλημμύρες.

Θυμίζουμε ότι οι θεωρούμενοι ακροδεξιοί πολιτευτές της Ν.Δ. το ’19 είχαν σαν κύριο στόχο τους τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής και είχαν στρατολογήσει για αυτό τον σκοπό ακόμη και βουλευτές και πολιτευτές του κινήματος, οι οποίοι σήμερα φυσικό είναι να είναι κατά της Χρυσής Αυγής. 

Ο Γκρίνμπεργκ λοιπόν παρήγγειλε στο Μέγαρο Μαξίμου να μην ανησυχούν από την μεγάλη συμφορά που βρήκε την πατρίδα μας με τις πλημμύρες γιατί και αυτό ο λαός θα το ξεχάσει… 

Η ομάδα Γκρίνμπεργκ, έχοντας την πληροφόρηση από τις εξελιγμένες πλατφόρμες συλλογής στοιχείων συμπεριφοράς των Ελλήνων από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πρόσφατες τραγωδίες στον Έβρο, την Θεσσαλία και την Μαγνησία, θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα και δεν θα αποτελέσουν πρόβλημα για την επιβίωση της κυβέρνησης.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα των νεκρών της πανδημίας αλλά και των Τεμπών, που αποτελεί ένα στοιχείο το οποίο πραγματικά εντυπωσίασε τον πιο ακριβοπληρωμένο επικοινωνιολόγο του πλανήτη, ο οποίος δεν πίστευε πραγματικά πως θα υπήρχε χώρα στην υφήλιο που θα εξέλεγε πάλι τον πρωθυπουργό ο οποίος επέτυχε την μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού σε καιρό ειρήνης.

Εδώ λησμόνησαν 37.000 νεκρούς, στους νεκρούς της Θεσσαλίας θα κολλήσουν; Είναι το καθησυχαστικό συμπέρασμα που εκπέμπεται πλέον από το Μαξίμου.

Εάν πράγματι έχει δίκιο ο Μίστερ Γκρίνμπεργκ, τότε αυτός ο λαός είναι πραγματικά για τα σκουπίδια!

Exit mobile version