Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καμία σχέση δεν έχουν οι βουλευτές των “Σπαρτιατών” με την Χρυσή Αυγή 

Καμία σχέση δεν έχουν οι βουλευτές των “Σπαρτιατών” με την Χρυσή Αυγή 

Σε πλήθος άρθρων τόσο “εθνικοφρόνων”, όσο και αριστερών αναγράφεται ότι οι βουλευτές των “Σπαρτιατών” με τα γνωστά ήξεις αφίξεις και την φαρσοκωμωδία Στίγκας εναντίον έντεκα, δεν είχαν ποτέ σχέση με την Χρυσή Αυγή εκτός από δύο! Ο ένας ήταν αποσπασμένος υπάλληλος στην δημοτική παράταξη των Αθηνών με παρελθόν στην Νέα Δημοκρατία εξ όσων γνωρίζουμε και ο άλλος απλός οπαδός και ούτε καν μέλος των γραφείων της Χρυσής Αυγής της τοπικής οργάνωσης Βορείων Προαστείων. 

Απ’ ό,τι γνωρίζουμε, ο ένας εκ των βουλευτών προερχόμενος εκ Κρήτης δήλωνε και τον πιστεύουμε αντιφασίστας. Ο άλλος είναι γιος υποψηφίου βουλευτού του Βελόπουλου το 2019 και φυσικό ήταν να είναι απέναντι στην Χρυσή Αυγή στις εκλογές αυτές. Ανήκε επομένως στο κόμμα του Βελόπουλου. Ο Στίγκας και ένας άλλος ήταν υποψήφιοι στις εκλογές του 19 στην Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη. Δύο άλλοι είχαν πλούσιο παρελθόν με το κόμμα του Καρατζαφέρη και η σχέση τους με την Χρυσή Αυγή μπορεί να έφθανε μέχρι να είναι χειροκροτητές σε κάποια συγκέντρωσή μας. Που τους βλέπουν, λοιπόν, για χρυσαυγίτες αυτοί που τα γράφουν όλα αυτά στις φυλλάδες και γιατί; 

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι τέτοιο θέμα δεν τίθεται, απλά παραπληροφορούν για προφανείς λόγους και το πέτυχαν στις πρόσφατες εκλογές, αφού πολλοί ψηφοφόροι πίστευαν ότι ψηφίζουν το κόμμα αυτό γιατί το στηρίζει η Χρυσή Αυγή. Ένας αλητήριος μάλιστα στην Νότιο Ελλάδα που δεν εκλέχτηκε βουλευτής και τον είχαμε κόψει από τα ψηφοδέλτια της Χρυσής Αυγής, γύριζε στα χωριά και έλεγε όταν τον ρωτούσαν ότι τον στηρίζει η Χρυσή Αυγή! 

Το ίδιο παιχνίδι προσπαθούν να παίξουν και τώρα με τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αθηναίων. Δηλώνουμε και θα επανέλθουμε με στοιχεία ότι σε καμία περίπτωση δεν στηρίζει το ψηφοδέλτιο του Κασιδιάρη το Κίνημά μας, από το οποίο αποχώρησε ζητώντας μας να αποκηρύξουμε πράγματα και Ιδέες που ουδέποτε υιοθετήσαμε ούτε και τα κάναμε τατουάζ …!

Exit mobile version