Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δέκα χρόνια από τον διωγμό της Χρυσής Αυγής 

Δέκα χρόνια από τον διωγμό της Χρυσής Αυγής 

Τον Φύσσα τον θυμήθηκαν όλοι, τον Καπελώνη και τον Φουντούλη θα τον θυμηθεί κανείς την 1η Νοεμβρίου; 

Συμπληρώνονται δέκα χρόνια αυτόν τον Σεπτέμβριο από την αρχή ενός ανελέητου διωγμού εναντίον του μοναδικού αληθινού εθνικιστικού κινήματος, της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ! Την δολοφονία Φύσσα την καταδίκασε από την πρώτη ημέρα στο περιστύλιο της Βουλής ο τότε Γ.Γ. της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Συναγωνιστής Μιχαλολιάκος. Μάλιστα την δήλωσή του παρουσίασαν τα δελτία ειδήσεων των καναλιών. Ήταν όμως αυτό το τραγικό γεγονός η αφορμή για να καταδικαστεί ένα ολόκληρο κόμμα και όλοι οι βουλευτές του κόμματος με ένα νομικό τερατούργημα, πολιτικό γεγονός πρωτοφανές, που θα στιγματίζει αυτούς που το έστησαν και συνεχίζουν να το στηρίζουν.

Με αφορμή τα δέκα χρόνια από την δολοφονία αυτή, την οποία καταδικάσαμε και καταδικάζουμε και η οποία αποτέλεσε την χρυσή ευκαιρία στο Σύστημα για να κτυπήσει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έγιναν δεκάδες εκδηλώσεις και εκατοντάδες δημοσιεύματα.

Σε ένα μήνα σχεδόν έχουμε την στυγνή δολοφονία και ακόμα ανεξερεύνητη της δολοφονίας δύο νέων χρυσαυγιτών έξω από τα γραφεία μας στο Νέο Ηράκλειο. Θα θυμηθεί κανείς άραγε απ’ όλους αυτούς που είναι “ευαίσθητοι” και καταδικάζουν την βία, το αίμα αυτών των δύο νέων παιδιών, που δολοφονήθηκαν στο άνθος της ηλικίας τους; Φαίνεται πως για τους “δημοκράτες” αυτά τα παιδιά δεν είχαν ψυχή…

Exit mobile version