Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο έλεος των λαθρομεταναστών η Ρόδος

Στο έλεος των λαθρομεταναστών η Ρόδος

Στο κέντρο της Ρόδου, εκατοντάδες παράνομοι αλλοδαποί έχουν στήσει «καταυλισμούς» στους δρόμους και τρώνε και αφοδεύουν σε ένα από τα πιο κεντρικά πάρκα της πόλης, ανάμεσα στο κτίριο των ΕΛΤΑ & της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου περιμένοντας να μεταφερθούν στις δομές Κω και Λέρου!

Η κατάσταση τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχει πάρει πλέον εκρηκτικές και επικίνδυνες διαστάσεις.

Ο πρόεδρος των αστυνομικών της περιοχής, Μανώλης Ανδρουλάκης, μιλώντας στην Ροδιακή, χαρακτήρισε την κατάσταση τραγική και τόνισε πως το πρόβλημα οξύνεται ολοένα και περισσότερο εξαιτίας των αυξημένων ροών που καταγράφονται καθημερινά.

Την ίδια ώρα, «υπό διάλυση» φέρονται να είναι τα αστυνομικά τμήματα του νησιού, σύμφωνα πάντα με την Ροδιακή, με το προσωπικό να ξεπερνάει τον εαυτό του, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των υπηρεσιών του, αλλά και για να αντιμετωπίσει τις ροές των παράνομων αλλοδαπών που έχουν αυξηθεί κατακόρυφα το τελευταίο διάστημα, ιδίως για το νησί της Ρόδου.

Σημειώνεται ότι η Ρόδος φέτος έζησε μία τρομακτική σε μέγεθος καταστροφή καθώς κυριολεκτικά κάηκε όλο το νησί από τις πυρκαγιές του Ιουλίου.

Έτσι λοιπόν μετά τις πυρκαγιές η κυβέρνηση αφήνει το «σμαραγδένιο νησί» και στο έλεος των παράνομων αλλοδαπών με ότι κι αν σημαίνει αυτό για την ασφάλεια των κατοίκων.

Exit mobile version