Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κασσελάκης, Μητσοτάκης και στο βάθος Λάκης Γαβαλάς 

Κασσελάκης, Μητσοτάκης και στο βάθος Λάκης Γαβαλάς 

Με φανατισμό υποστήριξε την Αχτσιόγλου η Νέα Δημοκρατία στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ γιατί ήταν προφανές ότι πολιτικά ήταν και είναι ένα πτώμα και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ανεβάσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Πόσο μάλλον που είχε ανοικτά μέτωπα μέσα στο ίδιο το κόμμα της. Μετά την ήττα της η Αχτσιόγλου επικαλείται ότι δέχθηκε σεξιστικές επιθέσεις επειδή ήταν γυναίκα και δείχνει να έχει χάσει την ψυχραιμία της. Όσο για τον Κασσελάκη με χαμόγελο που θυμίζει διαφήμιση της Colgate, επελαύνει. Η Νέα Δημοκρατία από την πλευρά της δεν αισθάνεται καθόλου άνετα με την λείαν πιθανή νίκη Κασσελάκη και επικρατεί κλίμα νευρικότητος στου Μαξίμου γιατί γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο Κασσελάκης έχει πολλές συμπάθειες στο εκλογικό σώμα της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με την παλαιά δεξιά των μουστακαλήδων, αλλά είναι και αυτό μέσα στο πνεύμα της εποχής με ό,τι αυτή περιέχει και ο νοών νοείτο… 

Όσο για το κατάντημα της αριστεράς, το γράψαμε και σε περασμένο κείμενό μας, αυτή ήταν πάντα η αριστερά, δεν ήταν τίποτε διαφορετικό. Επί Στάλιν, βέβαια, ο Κασσελάκης και οι οπαδοί του θα κλεινόντουσαν σε ψυχιατρείο… Δεν είναι εμφύλιος, επομένως, η αντίδραση του ΚΚΕ κατά του Κασσελάκη εάν εξαιρέσει κανείς την επίθεση Κανέλλη εναντίον του.

Μέσα στα φαιδρά των ημερών και η δήλωση Λάκη Γαβαλά ότι θα ήταν πολύ καθώς πρέπει ο Κασσελάκης με κόκκινο φόρεμα και γόβες.

Λάκης Γαβαλάς για Κασσελάκη: «Σε ένα θεματικό πάρτυ φορούσε κόκκινο φόρεμα και γόβες και ήταν εξαιρετικός»

«Κασσελάκη, Κασσελάκη, Κασσελάκη. Τον έχουν ταράξει τον έρημο, τον άνθρωπο. Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα τους;» σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος πρόσθεσε:

«Κασσελάκη, Κασσελάκη, Κασσελάκη. Τον έχουν ταράξει τον έρημο, τον άνθρωπο. Κάποιος έγραψε που είχε πάει σε ένα πάρτυ που ήταν όλοι με κόκκινα φορέματα κάτι το οποίο βρήκα genius και μπορεί να το κοπιάρω κι εγώ και τον είδα κι ήταν εξαιρετικός κι όλοι λένε, δείχνουν, κάνουν… Δηλαδή Πόσοι φοράνε γόβες μέσα τους και το παίζουν με μουστάκι στη φάτσα τους;».

“Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι – με Λάκη Γαβαλά Επανάσταση και πάλι”.

Exit mobile version