Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μήνυμα από ΝΔ προς τους υπό ομηρείαν του εκλογοδικείου “Σπαρτιάτες”: “Παρανόμως είστε στη Βουλή”

Μήνυμα από ΝΔ προς τους υπό ομηρείαν του εκλογοδικείου “Σπαρτιάτες”: “Παρανόμως είστε στη Βουλή”

Ήταν γνωστό ότι το κόμμα “Σπαρτιάτες” είχε στηθεί από ανθρώπους που ανήκαν στο κόμμα “Έλληνες” με πρώτον απ’ όλους τον Στίγκα, που είχε προβληθεί και στο διαδίκτυο ως στέλεχος των “Ελλήνων”. Ήξεραν πολύ καλά λοιπόν και οι δικαστές και η Νέα Δημοκρατία γιατί τους άφησαν να συμμετέχουν στις εκλογές και να μπουν στην βουλή. Αυτό φάνηκε και σε πρόσφατο περιστατικό μέσα στην βουλή. 

Σφοδρή επίθεση στους Σπαρτιάτες, το κόμμα των οποίων κατηγόρησε πως ξεγέλασε τη δικαιοσύνη και βρίσκεται παράνομα, στη Βουλή εξαπέλυσε, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Παρανόμως είστε εδώ, πρέπει να φύγετε. Κοροϊδέψατε την ελληνική δικαιοσύνη για να κατεβείτε στη Βουλή. Είμαι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της». Με τα λόγια αυτά ο υπουργός Εργασίας, απάντησε στις αιχμηρές τοποθετήσεις του ανεξάρτητου βουλευτή, προερχόμενου από του Σπαρτιάτες, Κωνσταντίνου Φλώρου, συσχετίζοντας έτσι- εμμέσως πλην σαφώς- το κόμμα του Βασίλη Στίγκα με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το θεσμικό πλαίσιο που απαγορεύει την συμμετοχή κομμάτων στις εκλογές, η πραγματική ηγεσία των οποίων, είναι καταδικασμένη για συγκεκριμένα αδικήματα.”

Καμία δικαιοσύνη δεν ξεγέλασε το κόμμα “Σπαρτιάτες” και καμία Νέα Δημοκρατία. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν και τους βολεύει θαυμάσια να υπάρχουν. Όσο για τον βουλευτή Φλώρο, που παραμένει ανεξάρτητος, κύκλοι προσκείμενοι στον μίστερ κηροζίνη, τον κατηγορούν σφοδρά γιατί δεν επιστρέφει και αυτός στο κόμμα…  

Διαβάστε σχετικά 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:  https://www.newsbreak.gr/kurios-maximos/506665/ypogeia-syndesi-toy-maximoy-me-ton-domoko/

Exit mobile version