Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι το σούπερ μάρκετ είναι ακριβό! 

Ο Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι το σούπερ μάρκετ είναι ακριβό! 

Δεν ήταν μία η φορά, που ως πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ συναγωνιστής Μιχαλολιάκος κατήγγειλε μέσα στην βουλή ότι υπάρχει στην χώρα ένα σκληρό και παράνομο καρτέλ μεταξύ των μεγάλων εταιρειών εμπορίας τροφίμων, δηλαδή τις αλυσίδες των σούπερ μάρκετ, που κρεμάνε η κάθε μία απ’ έξω μία ελληνική σημαία και μέσα πουλάνε από μανταρίνια Ισραήλ μέχρι μήλα Χιλής και ντομάτες Πολωνίας! Τις δηλώσεις του αυτές βεβαίως ποτέ δεν έδειξαν τα κανάλια ούτε έγραψαν σχετικά τίποτε οι εφημερίδες… 

Στην ομιλία του στην Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός της χώρας είπε και τα εξής για το υπ’ αριθμό ένα πρόβλημα των Ελλήνων σύμφωνα με όλες τις πολιτικές έρευνες, την ακρίβεια: 

«Η αλήθεια είναι ότι το σούπερ μάρκετ είναι πολύ ακριβό» είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην 87η ΔΕΘ για την ακρίβεια, παραδεχόμενος πως είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει το ελληνικό νοικοκυριό … Θα πολεμήσουμε την αισχροκέρδεια με τη μέγιστη δυνατή αυστηρότητα”

Για ποια αυστηρότητα μας μιλάει; Οι τιμές καλπάζουν εδώ και δύο χρόνια και δεν έχουν κάνει τίποτε. Μας κοροϊδεύουν; Εάν μας κοροϊδεύουν πολύ καλά κάνουν και το αξίζουμε, αφού κάθε λαός έχει την εξουσία που του αξίζει.

Επιστρέψαμε στην εποχή των μαυραγοριτών σε σημείο να βάζουν στα σούπερ μάρκετ αντικλεπτικά στο λάδι. Διαβάσαμε σχετικά:

Η τιμή καλπάζει και οι πολίτες υπομένουν την ακρίβεια. Με την τιμή του ελαιόλαδου να καλπάζει εμφανίστηκαν τα πρώτα μπουκάλια με λάδι και αντικλεπτικό σύστημα όπως δείχνει η σχετική φωτογραφία που κάνει το γύρο των social media.

Μια και μιλήσαμε για  μαυραγορίτες θα πρέπει να ξέρετε ότι το 1941 ήταν μία χρονιά πολύ πλούσια σε παραγωγή λαδιού, που εάν ερχόταν στην Αθήνα πολλοί θα γλίτωναν τον θάνατο από την πείνα αλλά δεν ήλθε ποτέ γιατί το κρύψαν οι μαυραγορίτες που δεν ήτανε οι Γερμανοί ή οι Ιταλοί, Έλληνες ήταν περιμένοντας να ανέβει η τιμή του.

Ας επιστρέψουμε τώρα στους μαυραγορίτες του 2023, που λεηλατούν τον λαό με τις ευλογίες του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου. 8% ήταν η αύξηση της τιμής των φρούτων στην ευρωζώνη και στην Ελλάδα, που είναι χώρα παραγωγής φρούτων έφτασε το 11%! Και όλα αυτά πριν τις πλημμύρες της Θεσσαλίας! Επίσης, στο μοσχαρίσιο κρέας 5,4% η αύξηση στην ευρωζώνη, 11% στην Ελλάδα. Στο χοιρινό 9% στην ευρωζώνη, 15% στην Ελλάδα και στα αμνοερίφια που έχουμε αυτάρκεια, είχαμε αύξηση 8% όταν στην ευρωζώνη ήταν 6%! 

Πολλοί οι ένοχοι λοιπόν για το κατάντημα της χώρας. Δεν είναι μόνον η εξουσία, αλλά είναι και το γεγονός ότι αυτή η εξουσία με το παράδειγμά της έχει σαπίσει έναν ολόκληρο λαό.

Exit mobile version