Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Φεύγουν τα ορφανά του Τσαουσέσκου και του Στάλιν με την made in USA “Aristera” by professor Kasselakis 

Φεύγουν τα ορφανά του Τσαουσέσκου και του Στάλιν με την made in USA “Aristera” by professor Kasselakis 

Είδαμε προ ημερών έναν λαδοπόντικα πρώην ΠΑΣΟΚο, εργολάβο της αρπαχτής, τον οποίο είχε κάνει υπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ, να δηλώνει με αυστηρό ύφος ότι πρέπει να γίνει άμεσα συνέδριο και να τοποθετηθούν ιδεολογικές θέσεις. Βλέπουμε τόσο αυτόν όσο και κάποια άλλα απολιθώματα να παίρνουν δρόμο για να μπορέσει ο Κασσελάκης να γίνει Ανδρέας Παπανδρέου, όπως δηλώνει!

Μπορεί να είναι γκέυ όπως ο ίδιος δηλώνει, αλλά δεν θα αφήσει να κάνουν ό,τι θέλουν στο κόμμα την ηγεσία του οποίου πήρε αυτοί που τον αμφισβητούν.

Έτσι ο Σ. Κασσελάκης προειδοποιεί ότι η αμφισβήτησή του δεν θα γίνει ανεκτή καθώς προσβάλει την πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

Ήδη σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου  Δώρα Αντωνίου κάνοντας έμμεση αναφορά στις νέες δηλώσεις του πρώην υπουργού Νίκου Φίλη, που αποτελεί ένα από τα «απομεινάρια» του ΣΥΡΙΖΑ της εποχής του 3,5%, δήλωσε ότι «αντί να απαντώ και να τοποθετούμαι για όσα διαπράττει η κυβέρνηση πρέπει να ασχολούμαι με δηλώσεις κάποιων κομματικών στελεχών κατά του Σ.Κασσελάκη, αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Οι δύο πυλώνες στους οποίους θα στηριχθεί ο Σ.Κασσελάκης είναι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ε.Αποστολάκης και ο βουλευτής Χανίων Π.Πολάκης ενώ την αμέριστη στήριξη θα έχει και από τον παραμένοντα πρόεδρο στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση μέχρι να γίνει το συνέδριο την ερχόμενη άνοιξη όλα θα έχουν αλλάξει στον ΣΥΡΙΖΑ και η νέα του μορφή θα μοιάζει περισσότερο με κεντρώο κόμμα και στόχος είναι πλέον η επιστροφή στην εξουσία.

Exit mobile version