Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μητσοτάκη προς τον Κασσελάκη

Συγχαρητήριο τηλεφώνημα Μητσοτάκη προς τον Κασσελάκη

Κανένα πρόβλημα για τον πρωθυπουργό της “εθνικοφροσύνης” Μητσοτάκη με την εκλογή Κασσελάκη, στον οποίον απέστειλε και συγχαρητήρια!

Όπως δημοσιεύθηκε σε πλείστα ΜΜΕ:

“Ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε πριν λίγο τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη για τη νίκη του και τον κάλεσε να συναντηθούν τις επόμενες ημέρες.”

Η ενέργεια αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι μόνο πράξη “αστικής ευγένειας” (η μεγαλύτερη αντίφαση, αφού και ευγενής και αστός δεν γίνεται να είσαι!), αλλά και πολιτικής σκοπιμότητας γιατί είναι βέβαιο ότι θα την εκτιμήσουν πολλοί αρκετοί από τους άμεσους συνεργάτες τους και σημαντικός αριθμός των ψηφοφόρων του. Έτσι πορεύεται η ελληνική κοινωνία και η Δύση γενικότερα εδώ και πολλά χρόνια. Γίναμε λοιπόν Ευρώπη, και συγκεκριμένα Λουξεμβούργο όπου δεν αποκλείεται αύριο να έχουμε και πρωθυπουργό με σύζυγο άντρα… Φαντάζεσθε αλήθεια στρατιωτική παρέλαση την 25η Μαρτίου και στο βήμα των επισήμων να κάθεται ο πρωθυπουργός με δίπλα τον σύζυγό του; 

Δεν λείπουν βέβαια και κάποιοι νεοδημοκράτες, που περισσότερο βλάκες από αυτούς εάν είσαι πεθαίνεις, οι οποίοι πιστεύουν ότι θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ με την εκλογή Κασσελάκη. Κούνια που τους κούναγε… Άλλοι έχουν την απατηλή εντύπωση ότι θα διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το βλέπουμε εξαιρετικά δύσκολο, αλλά και εάν συμβεί θα είναι το καλύτερο δώρο για τον Κασσελάκη να φύγουν κάποια ορφανά του Μαρξ με τα μουστάκια τους και να επιστρέψουν στα ποσοστά τους που θα είναι κάτω του 3%.

Δεν άλλαξε, λοιπόν, μόνο η ελληνική κοινωνία, αλλάζει και η πολιτική ζωή και όσοι πιστεύουν ότι ο ελληνικός λαός έχει δύναμη να προβάλλει ηθικές αντιστάσεις ευχόμαστε ολόψυχα να έχουν δίκιο, αλλά αμφιβάλουμε.

Exit mobile version