Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο Μελ Γκίμπσον καταδικάζει την γενοκτονία των Αρμενίων από Αζέρους και Τούρκους

Ο Μελ Γκίμπσον καταδικάζει την γενοκτονία των Αρμενίων από Αζέρους και Τούρκους

ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΪΚΟ- ΕΛΛΑΔΑ(;)

“Ο Μελ Γκίμπσον, διάσημος ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι φανατικός Χριστιανός … Η στάση του Μελ Γκίμπσον μαρτυρεί τυπική περίπτωση ρατσιστικού αντισημιτισμού της Δεξιάς.” ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

“Οργανώσεις Εβραίων και ραβίνοι κατήγγειλαν ότι η νέα ταινία του Μελ Γκίμπσον, με θέμα τις τελευταίες ώρες του Ιησού, τροφοδοτεί αντισημιτικά αισθήματα. Όπως μετέδωσε το BBC, η εβραϊκή οργάνωση Ένωση Κατά της Δυσφήμησης χαρακτήρισε την ταινία «επικίνδυνη», καθώς απεικονίζει τις εβραϊκές αρχές και τον πληθυσμό ως τους παράγοντες πίσω από την απόφαση για τη Σταύρωση του Ιησού.”

Καταδικάζει την αδιαφορία των Ελεγχόμενων ΜΜΕ Μια «ηχηρή» παρέμβαση για την γενοκτονία που συντελείται το τελευταίο χρονικό διάστημα με θύματα τους Αρμένιους που περιλαμβάνει άδικους θανάτους πολιτών και μετατοπίσεις έξω από την πατρίδα τους έκανε ο Μελ Γκίμπσον.

Στο μήνυμά του μεταξύ άλλων ο πασίγνωστος ηθοποιός του Χόλιγουντ αναφέρεται στην αιματοβαμμένη ιστορία των  Αρμενίων που δυστυχώς επαναλαμβάνεται στις μέρες μας.

Παράλληλα, κατηγορεί την Τουρκία και τα μέσα ενημέρωσης τα οποία αντί να αναδεικνύουν την πρωτοφανή ανθρωπιστική τραγωδία την κρύβουν. Επίσης, ζητά παγκόσμια κινητοποίηση για να προστατευτούν και να σωθούν οι Αρμένιοι που διώκονται.

Τέλος λέει προς τον δοκιμαζόμενο λαό να μην απογοητεύονται και «ο Θεός είναι μαζί σας».

Exit mobile version