Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ξεχάστε “σύντροφοι” τα σφυροδρέπανα

Ξεχάστε “σύντροφοι” τα σφυροδρέπανα

Τα σφυροδρέπανα και ο Στάλιν είναι για το μουσείο του ΚΚΕ και πουθενά αλλού. Η τούτι φρούτι αριστερά των κατατρεγμένων κατά φαντασίαν, οι οποίοι κυριαρχούν στην δημόσια ζωή, έρχεται. Στην πρώτη μετεκλογική θριαμβευτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Ομονοίας, ανέμιζε ανάμεσα σε μωβ και κόκκινες σημαίες με το αστέρι του ΣΥΡΙΖΑ και μία σημαία με το σφυροδρέπανο, μία μόνο μία! Την επόμενη ημέρα το photoshop την έφαγε από το πρωτοσέλιδο της “Αυγής”.

Ήταν η αρχή για να φτάσουμε στον Κασσελάκη. Ας το πάρουν απόφαση οι τύποι με τα σταλινικά μουστάκια όπως του “σύντροφου” Βούτση, ότι πέρασε η εποχή τους και η μπογιά τους… Τώρα άλλα πράγματα έχουν προτεραιότητα. Δυστυχώς για την Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, που μάζεψε πολλούς τύπους με ανάλογα προσόντα του Κασσελάκη μπορεί να χάσει ακόμη και την ψήφο τους, παρ’ όλο το γεγονός ότι πληρώνονται από αυτόν! 

Οι “σύντροφοι” ας το καταλάβουν το ζήτημα δεν είναι πολιτικό, είναι κοινωνικό και όταν προβάλεις σήριαλ τύπου “Μαέστρο” και διάφορα άλλα τότε που πας; Στον Κασσελάκη πας για να είσαι μέσα στο πνεύμα της εποχής… Όσο για τους καθώς πρέπει οικογενειάρχες ψηφοφόρους της Ν.Δ., που θέλουν μία υγιή και ηθική κοινωνία, το χάσανε το τρένο εδώ και πολύ καιρό και είναι υπεύθυνοι για αυτό γιατί έκαναν συμβιβασμούς απαράδεκτους με την συνείδησή τους. Ανέχθηκαν να τους καταργήσουν τις παρελάσεις οι ίδιοι οι βουλευτές τους, οι “εθνικόφρονες”, να τους κλείσουν τις εκκλησίες. Τώρα έρχονται τα χειρότερα. Ας είχαν μυαλό να τα προλάβουν. 

Έρχεται η ώρα λοιπόν να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι και να αποφασίσουν “με ποιους θα παν και ποιους θα αφήσουν” κατά τον στίχο του Διονύση Σαββόπουλου, αστράτευτου και παλαιού αριστερού, ο οποίος έκανε προεκλογικό αγώνα για τον Μητσοτάκη! Έρχεται η ώρα να δούμε ποιοι είναι οι πραγματικοί πατριώτες, που θέλουν να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική και ποιοι θέλουν ένα προτεκτοράτο made in USA με της πάσης φύσεως διαφορετικότητές του.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Exit mobile version