Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βρήκε ευκαιρία και η Φωτεινή Πιπιλή να βγει στην επιφάνεια

Βρήκε ευκαιρία και η Φωτεινή Πιπιλή να βγει στην επιφάνεια

Ως υφυπουργός μετανάστευσης έχει αποτύχει παταγωδώς, αφού ως γνωστόν, επί των ημερών της έχει διπλασιαστεί η είσοδος λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας. Αντί να μιλήσει γι’ αυτό λοιπόν, βγήκε στα ΜΜΕ για να μιλήσει για το μεγάλο της κατόρθωμα να δώσει μία κατάθεση γεμάτη εμπάθεια εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, χωρίς να παραθέσει κανένα στοιχείο.

Όπως διαβάσαμε σχετικά, η Φωτεινή Πιπιλή αποκαλύπτει την κατάθεσή της εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Η Φωτεινή Πιπιλή χαρακτηρίζει «παράσημο» την κατάθεσή της και τη στάση της μέσα στο Κοινοβούλιο, την εποχή που αλώνιζαν οι βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης υπό τον μανδύα πολιτικού κόμματος.

Σήμερα, η Φωτεινή Πιπιλή μιλά για την προκλητική και τραμπούκικη συμπεριφορά που είχαν οι βουλευτές της ΧΑ μέσα στο Κοινοβούλιο και «την αδιαφορία, ανοχή έως και χαριεντισμούς από κάποιους βουλευτές όλων των κομμάτων» απέναντί τους. Επισημαίνει την τρομοκρατία που ήθελαν να επιβάλουν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές και υπενθυμίζει ότι η ίδια ζήτησε να απαγορευθεί η οπλοφορία στη Βουλή όταν είδε ύποπτες κινήσεις.

Ποιό είναι το μεγάλο της κατόρθωμα; Και ποια η “εγκληματική δράση” της Χρυσής Αυγής; ότι την αγριοκοίταζαν και που είδε την οπλοφορία;  Όταν στην είσοδο της βουλής υπάρχει ειδικός ανιχνευτής ο οποίος εξετάζει τα πάντα; Βρήκε την ευκαιρία της να φανεί λοιπόν και είναι μία από τους πολλούς που έπαιξαν θέατρο, προκειμένου να ποινικοποιήσουν ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα.

Exit mobile version