Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σοκ: Οι Σπαρτιάτες τα βρήκαν με Μητσοτάκη για την ΑΔΑΕ

Σοκ: Οι Σπαρτιάτες τα βρήκαν με Μητσοτάκη για την ΑΔΑΕ

Θα δείτε και άλλα… η αποκαλούμενη εθνική αντιπολίτευση δεν ήταν τίποτε άλλο από ένα τέχνασμα της Νέας Δημοκρατίας 

Σε συνδιαλλαγή με Ν.Δ. βρίσκονται οι Σπαρτιάτες. Η ΝΔ θα περάσει τις αλλαγές σε ΑΔΑΕ μαζί με τους (κατά δήλωσή τους) εθνικιστές!

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Σπαρτιάτες θα στηρίξουν τις προτάσεις Τασούλα για αλλαγές στην Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται ότι το κόμμα βρίσκεται υπό ομηρεία καθώς ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι φυλακισμένος και ο πρόεδρός του Βασίλης Στίγκας δεν έχει την στήριξη των βουλευτών των Σπαρτιατών. Πάντως για να υπάρξει η απαραίτητη αυξημένη πλειοψηφία χρειάζεται και η στήριξη και ενός ακόμη κόμματος.

Χαμός μέσα στο κόμμα “Σπαρτιάτες”, το οποίο είναι πολιτικά στην κοινωνία ανύπαρκτο και δεν έχει πραγματοποιήσει ούτε μία συγκέντρωση σε καφενείο. Ούτε μία πορεία διαμαρτυρίας για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα και επιμελώς κρατά χαμηλούς τόνους έναντι της κυβερνήσεως. Ο τρόμος του εκλογοδικείου πλανιέται πάνω από τα κεφάλια των βουλευτών, οι οποίοι όπως τους είπε ο Τασούλας θα κληθούν να επιστρέψουν και τους μισθούς που θα έχουν πάρει εάν το εκλογοδικείο τους καθαιρέσει…   

Exit mobile version