Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και η Νέα Δημοκρατία παρούσα στον αντιφασιστικό αγώνα

Και η Νέα Δημοκρατία παρούσα στον αντιφασιστικό αγώνα

Στην συγκέντρωση έξω από το Εφετείο κομμουνιστών κι αναρχικών με απαίτηση την καταδίκη της Χρυσής Αυγής συμμετείχε και η Νέα Δημοκρατία. Έχουμε  μία απορία. Στις δίκες των κομμουνιστών τρομοκρατών που είχαν δολοφονήσει μέχρι και βουλευτές και εκδότες της Νέας Δημοκρατίας, γιατί δεν πήγανε οι παράγοντες της Ν.Δ. να διαδηλώσουν; Φτηνοί υποτακτικοί ιδεολογικά και πολιτικά της αριστεράς ήταν στο Εφετείο να διαδηλώσουν κατά της Χρυσής Αυγής το 2020 και είναι κρίμα κάποιοι πρώην συναγωνιστές μας να συμβαδίζουν πολιτικά με διάφορα γελοία κόμματα με ανθρώπους, οι οποίοι ανήκαν το 2020 στην Νέα Δημοκρατία και τώρα παριστάνουν τους υπερπατριώτες… Για του λόγου το αληθές το σχετικό δημοσίευμα:  

https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes-eidhseis/315645/kai-i-nea-dimokratia-sto-efeteio-gia-ti-diki-tis-xrysis-avgis 

Και η Νέα Δημοκρατία στο Εφετείο για τη Δίκη της Χρυσής Αυγής: “Στην είσοδο του Εφετείο, εν όψει της έκδοσης της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή, βρέθηκαν προ ολίγου ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Γιάννης Μπρατάκος, ο Εκπρόσωπος Τύπου Τάσος Γαϊτάνης και ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης.

Λίγο πριν την ιστορική απόφαση του δικαστηρίου, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου δήλωσε: 

«Η Νέα Δημοκρατία έφραξε τον δρόμο στους νοσταλγούς του φασισμού και τους ρατσιστές. Βρέθηκε πάντοτε και παντού απέναντί τους και στην Κοινωνία και στη Βουλή. Ακύρωσε τα σχέδιά τους και τους έθεσε στο περιθώριο. Εκεί που πραγματικά ανήκουν. 

Ανέδειξε την εγκληματική τους δράση. Αυτή που σήμερα αξιολογείται ποινικά από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Ο πόλεμος κατά του μίσους και της βίας είναι διαρκής»

Exit mobile version