Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ποιους ακροδεξιούς θέλουν και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα 

Far-Right party Brothers of Italy's leader Giorgia Meloni shows a placard reading in Italian "Thank you Italy" at her party's electoral headquarters in Rome, Sunday, Sept. 25, 2022. Italians voted in a national election that might yield the nation's first government led by the far right since the end of World War II. (AP Photo/Gregorio Borgia)

Ποιους ακροδεξιούς θέλουν και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα 

Έπεσαν με λύσσα τόσο εντός της Ελλάδος όσο και παγκόσμια εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ενώ αντίθετα τους βολεύει θαυμάσια να υπάρχουν κάποιοι εξωμότες, οι οποίοι να παριστάνουν τους εθνικιστές κι ακόμα καλύτερα κι εάν έχουν εθνικιστικό παρελθόν και να τους κουνούν σαν μαριονέτες σύμφωνα με τα συμφέροντά τους όπως την Μελόνι, που χαιρετούσε φασιστικά, έχει Ευρωβουλευτή τον εγγονό του Μουσολίνι, έλεγε ότι θα αποκαταστήσει τις σχέσεις της Ιταλίας με την Ρωσσία και όταν την κάνανε πρωθυπουργό έκανε ακριβώς τα αντίθετα και όχι μόνον σε αυτό το θέμα… 

Κραυγαλαία ασυνεπής η στάση της “φασίστριας” Μελόνι απέναντι στην Ρωσία με την οποία δήλωνε ότι θα υποστήριζε την εμβάθυνση των σχέσεων της Ιταλίας, προτού αλλάξει θέση λίγο πριν την εκλογή της, δεσμευόμενη να διατηρήσει τις κυρώσεις κατά της Μόσχας– που οδήγησε σε μια αναπάντεχα θερμότερη υποδοχή από την ΕΕ καθώς και την σταδιακή κανονικοποίηση της ιδεολογίας της από τα όργανα των Βρυξελλών. «Ομολογουμένως, έχει υπάρξει πιο ήπια απ’ ότι περιμέναμε» είχαν δηλώσει υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωβουλής την Άνοιξη, σχολιάζοντας πως παρότι τα συχνά εθνικιστικά της παραληρήματα προκαλούν μια κάποια δυσαρέσκεια, η ΕΕ δεν αντέχει να ανοίξει ένα ακόμα μέτωπο σύγκρουσης.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάποιοι εγχώριοι μιμητές της δόξας της Μελόνι, δηλαδή της δόξας του εξωμότη, την συνεχάρησαν για την εκλογή της. Πρόκειται όμως για περιπτώσεις οι οποίες δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά και έτσι το μόνο που μένει είναι η καλή τους πρόθεση να προδώσουν τις Ιδέες τους. 

Exit mobile version