Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λιάνα Κανέλλη: «Λέτε ακριβώς ό,τι έλεγε η Χρυσή Αυγή”

Λιάνα Κανέλλη: «Λέτε ακριβώς ό,τι έλεγε η Χρυσή Αυγή”

Λιάνα Κανέλλη: «Λέτε ακριβώς ό,τι έλεγε η Χρυσή Αυγή στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη… Έχετε πρόβλημα με το ΚΚΕ, γιατί αντιπολίτευση μπορεί να κάνει μόνο το ΚΚΕ»

Ψύχωση έχει γίνει για τους πολιτικούς εξουσιαστές της χώρας όλων των αποχρώσεων η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! 

Έτσι σε ομιλία της στην βουλή η όχι πάντοτε, αλλά τα τελευταία χρόνια κομμουνίστρια, Λιάνα Κανέλλη είπε: 

Ούτε στην Πομπηία στους δούλους δεν έλεγαν ότι θα δουλεύετε 13 ώρες την ημέρα συν κάτι παραπάνω, 6ημερο, χωρίς να υπολογίζεται το διάλειμμα και ο χρόνος μετακίνησης και ότι θα έχετε 11 ώρες ξεκούραση, είπε γλαφυρά η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, μιλώντας για το αντεργατικό έκτρωμα της κυβέρνησης που συζητείται στην Βουλή.

«Ξέρετε εσείς κανέναν ηλίθιο να θέλει να δουλεύει 13 και 14 ώρες το 24ωρο για να επιζήσει; Ποιος ηλίθιος υπάρχει, που τον παρουσιάζεται κιόλας ως γενναίο; Που θέλει να δουλεύει 6 μέρες την εβδομάδα, 13 ώρες τη μέρα, για να μπορέσει να προσφέρει κάτι στα παιδιά του» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ξέρουμε και άλλους εμείς “συντρόφισσα” Λιάνα, που δουλεύανε πολύ περισσότερο από ό,τι οι δούλοι στην Πομπηία. Ήταν οι εργαζόμενοι στους σοβιετικούς παραδείσους για να μη μιλήσουμε για αυτούς που ήταν στα στρατόπεδα της Σιβηρίας του πατερούλη Στάλιν, που έχετε την προτομή του στο κόμμα σας. 

Συνέχισε όμως η Λιάνα με απειλές για την “επανάσταση”, που θα κάνει το κόμμα της και είπε τα εξής: 

οι εργαζόμενοι δεν θα συναινέσουν σε τέτοιους όρους δουλείας και σε συμπόρευση με τους κομμουνιστές θα δώσουν απάντηση στους δρόμους”.

Η μόνη απάντηση που έχουν δώσει οι εργαζόμενοι του ΚΚΕ στους δρόμους είναι να κτυπάνε Έλληνες διαδηλωτές κατά των μνημονίων που κρατούσαν Γαλανόλευκες. Τα παραμύθια περί επαναστάσεως για όσους είναι τόσο αφελείς που τα πιστεύουν.

Exit mobile version