Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ” ΤΩΝ Μ.Κ.Ο. ΟΗΕ: “Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα «γίνεται ραγδαία ανυπόφορη»

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ” ΤΩΝ Μ.Κ.Ο.

ΟΗΕ: “Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα «γίνεται ραγδαία ανυπόφορη»

Όταν μπαίναν κατά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είχαν γεμίσει την πατρίδα μας οι ΜΚΟ, που παραμένουν ακόμα, προκειμένου να δώσουν “ανθρωπιστική” βοήθεια σε κάποιους που έμπαιναν παράνομα σε μία χώρα. Τώρα που στην Γάζα γίνεται σφαγή που είναι οι ΜΚΟ; Τι έγινε ο “ανθρωπισμός” τους; Δεν έχει ο Τζωρτζ Σόρος χρήματα για τους Παλαιστίνιους; Αυτό σαν ένα ερώτημα ρητορικό για την υποκρισία των ψευτοανθρωπιστών που δεν είναι τίποτε άλλο από επαγγελματίες αντιρατσιστές. 

Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα «γίνεται ραγδαία ανυπόφορη» προειδοποίησε ο Μάρτιν Γκρίφιθς, συντονιστής για τις ανθρωπιστικές υποθέσεις στον ΟΗΕ.

«Στη Γάζα, οικογένειες βομβαρδίστηκαν ενώ περπατούσαν προς τα νότια κατά μήκος πολυσύχναστων, κατεστραμμένων δρόμων, ύστερα από εντολή εκκένωσης που άφησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να ψάχνουν για ασφάλεια, αλλά χωρίς να έχουν πού να πάνε. Σχεδόν 2.000 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί και πολύ περισσότεροι τραυματίστηκαν. Δεν υπάρχει ρεύμα, νερό, καύσιμα. Οι προμήθειες σε τρόφιμα βρίσκονται σε επικίνδυνα χαμηλή διαθεσιμότητα. Τα νοσοκομεία, γεμάτα με τραυματίες, ξεμένουν από φάρμακα» διαμηνύει ο ίδιος σε ανακοίνωσή του.

Πού θα πάνε οι Παλαιστίνιοι που φεύγουν;

«Ακόμη και οι πόλεμοι έχουν κανόνες, και αυτοί οι κανόνες πρέπει να τηρούνται, πάντα και από όλες τις πλευρές. Αμαχοι και πολιτικές υποδομές, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπιστικών οργανώσεων και δομών, πρέπει να προστατεύονται», πρόσθεσε.

Exit mobile version