Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στο πλευρό του Ισραήλ η Marine Le Pen

Στο πλευρό του Ισραήλ η Marine Le Pen

H τρεις φορές υποψήφια για προεδρία Marine Le Pen εξέφρασε τη δημόσια υποστήριξή της στο Ισραήλ. 

Για τους “εθνικοπατριώτες” που θαυμάζουν το κόμμα της Marine Le Pen και θέλουν να γίνουν πολιτικοί συνοδοιπόροι με αυτό να πούμε ότι στην πρόσφατη κρίση στην οποία συγκλονίστηκε ολόκληρος ο κόσμος, η αγαπημένη τους δήθεν εκπρόσωπος του εθνικισμού, Marine Le Pen, δεν δίστασε να πάρει το μέρος του Ισραήλ χωρίς να καταδικάσει όλες τις πλευρές για τα εγκλήματα, τα οποία πράγματι έγιναν και είναι απαράδεκτα τα εγκλήματα κατά αμάχων, αλλά μόνο τα εγκλήματα κατά των Εβραίων. Οι Παλαιστήνιοι που σφαγιάζονται εδώ και δεκαετίες από τους εκλεκτούς της παγκόσμιας ελίτ του χρήματος, δεν έχουν φαίνεται ψυχή. 

Θυμίζουμε ότι ο πατέρας της, Jean-Marie, είχε απορρίψει το Ολοκαύτωμα ως λεπτομέρεια στην ιστορία. 

Όταν ανέλαβε το κόμμα που ίδρυσε, απέρριψε δημόσια αυτά τα σχόλια και όλα αυτά τα χρόνια φλέρταρε ενεργά τους Γάλλους Εβραίους που λένε ότι οι διαδοχικές κυβερνήσεις έκαναν πολύ λίγα για να σταματήσουν την άνοδο του αντισημιτισμού.

Ο πόλεμος, σίγουρα, έχει κλονίσει τις πολιτικές συμμαχίες.

Από τη μία πλευρά υπάρχει η άμβλυνση της στάσης της εβραϊκής κοινότητας απέναντι στη Le Pen, ενώ η άρνηση του ακροαριστερού Jean-Luc Melenchon να χαρακτηρίσει τη Hamas τρομοκρατική οργάνωση τροφοδότησε την αντίληψη του κόμματός του ως αντισημιτικού.

Exit mobile version