Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δέκα χρόνια μετά τη δολοφονία που άλλαξε την Ελλάδα

Αγαπημένοι μου συναγωνιστές, καλησπέρα σας!
Σε λίγες ημέρες θα ξαναμαζευτούμε στα Βόρεια Προάστια για να τιμήσουμε τον Γιώργο και τον Μάνο που έπεσαν δολοφονημένοι από το αριστερό παρακράτος. Είχε ήδη προηγηθεί η δίωξη της Χρυσής Αυγής και ο Αρχηγός μας, βρισκόταν ήδη προφυλακισμένος γιατί έλεγε τις ανομολόγητες αλήθειες που κανένας δεν τολμούσε να πει.

Δολοφονήθηκαν τότε τα παιδιά μας γιατί ο πολιτικός κόσμος δεν άντεχε τις αλήθειες που εκστομιζε η ΧΑ, όπως ακριβώς στην Αρχαία Αθήνα εξόρισαν τον Αριστείδη γιατί βαρέθηκαν να ακούν να τον λένε Δίκαιο.
Εδώ και δέκα χρόνια έχουν αλλάξει παρα πολλά… Τη δίκη της ΧΑ ακολούθησαν καταστάσεις στερητικές της ελευθερίας για όλους μας με τα μέτρα του κορωνοιού…Ακολούθησε ο πόλεμος στην Ουκρανία και τώρα έχουμε τον πόλεμο στο Ισραήλ. Δέκα χρόνια η ζωή όλων μας άλλαξε, πλην της ζωής του Αρχηγού και των συναγωνιστών μας που βρίσκονται φυλακισμένοι για τις ιδέες τους, οι οποίοι δεν θέλησαν να συνθηκολογήσουν με τους ισχυρούς της ημέρας…
Εκείνο που επίσης δεν άλλαξε είναι το μένος του δημοκρατικού τόξου εναντίον μας, που φυλάει τη λεγόμενη δημοκρατία για τον εαυτό του και τους ομοίους του… Ήταν αυτοί που χρησιμοποίησαν τη δημοκρατία όχι μόνο για τη δίωξη του Κινήματος αλλά πιο μπροστά, για την υπαγωγή της Ελλάδας στα μνημόνια. Και πιο μπροστά για να δημιουργήσουν τις συνθήκες που ώθησαν στα μνημόνια.
Δέκα χρόνια μετά θα ξαναμαζευτούμε στα Βόρεια Προάστια για να πούμε στον κόσμο ότι είμαστε παρόντες, ότι η ΧΑ υπάρχει και αγωνίζεται και θα συνεχίσει να αγωνίζεται ώσπου να εξαλειφθούν οι πληγές και η καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα η εξάρτηση από το διεθνή σιωνισμό.
Πέρα όμως από αυτά, δε λησμονούμε ότι δυο οικογένειες θρηνούν νεκρά παιδιά μακριά από τη δημοσιότητα, χωρίς κανείς να ασχολείται με την ανεύρεση των δολοφόνων τους. Τη στιγμή που άλλοι, που ουδέν πρόσφεραν στην πατρίδα, τιμώνται και δοξάζονται χωρίς να πρέπει και διαταράσσουν την ηρεμία που τόσο χρειάζεται η χώρα.
Ο Γιώργος και ο Μάνος θα είναι ως το τέλος του κόσμου φάρος που φωτίζει τους αγώνες μας για μια Ελλάδα ελεύθερη από κάθε τι που την έχει πονέσει. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην εκδήλωση.
Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά,
τ’ αδέλφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Κωνσταντίνα Σκιά

Exit mobile version