Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η “δημοκρατική ” Ελλάδα και η απαγόρευση της εκδήλωσης του Κινήματός μας

Αγαπημένοι μου συναγωνιστές καλησπέρα σας !Πριν από δύο μέρες η κυβέρνηση δια της αστυνομίας απαγόρευσε σε όλη την Αττική τη διεξαγωγή της εκδήλωσής μας προς τιμήν του Γιώργου και του Μάνου που δολοφονήθηκαν στα Βόρεια Προάστεια και έκτοτε ουδείς ενδιαφέρθηκε για να βρεθούν οι δολοφόνοι και να τιμωρηθούν.
Είναι φανερό ότι το πολιτικό σύστημα έχει αφηνιάσει γιατί παρά τα όσα έχουν κάνει ο Εθνικισμός και η ΧΑ εχουν ριζώσει γερά στη συνείδηση του λαού.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε στην κυβέρνηση ότι είμαστε Ελληνες πολίτες βαρύτατα φορολογούμενοι όπως όλος ο κόσμος και επομένως έχουμε τα ίδια δικαιώματα με  όλο τον κόσμο .Το πρόβλημά τους δεν είναι γιατί ψηφίζει ο κόσμος πλέον εθνικιστικά. Ειναι να μην υπάρχει εθνικισμός…
Λέμε στην κυβέρνηση ότι κόσμος είδε πολλά από  το 1974 και μετά. Είδε τις κυβερνήσεις που ψήφιζε επι σειρά ετών να ασελγούν απάνω στο δημόσιο χρήμα, να το κακοδιαχειρίζονται, και να καταλήγει αυτή η ιστορία την ψήφιση των μνημονίων με παράδοση της εθνικής κυριαρχίας ,κάτι το οποίο δεν υπογράφεις ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο όπως είπε ο καθηγητης της Παντείου Κοντογιώργης.
Είδαμε επίσης την αέναη υποχώρηση στα εθνικά θέματα από όλες τις κυβερνήσεις με το συνηθες επιχείρημα να αποφύγουμε τον πόλεμο με ένα γείτονα που γίνεται ολοένα και θρασύτερος και ζητάει περισσότερα.
Αυτό κάποιοι το είδαν απο τις αρχές της δεκαετίας του 80,της μαύρης εκείνης δεκαετίας για την οποίαν επιμελώς δε μιλάει κανένας και ίδρυσαν τη ΧΑ,και έφεραν τον εθνικισμό με τους δικούς τους αγώνες μετά σαραντα χρόνια στη Βουλή και μπήκε ο εθνικισμός σε κάθε σπίτι σε όλη τη χώρα…
Αυτό προφανώς δεν άρεσε..Είναι πολύ εύκολο σε αυτή τη χώρα να κολλάμε ταμπέλες και ρετσινιές και δυσκολώτατο να αντιμετωπίζουμε προβλήματα κατα τρόπον ουσιαστικό.Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να δοξάζονται και κάποιοι να ατιμάζονται.Δεν είναι δυνατόν ο εθνικιστικός κόσμος να έχει υποστεί πολιτικές διώξεις,δολοφονικές επιθέσεις,βομβιστικές επιθέσεις και οι ένοχοι να μη βρίσκονται ποτέ.
Και το έσχατο σημείο κατρακύλας υπογράφηκε με την απαγόρευση της εκδήλωσής μας απο την αστυνομία με την αγαστή βεβαίως επιβράβευση απο ολο το πολιτικό σύστημα…
Αλήθεια η λεγόμενη δημοκρατική Ευρώπη που κατά κάποιον τρόπο πίεσε τον Κωνσταντίνο Καραμανλή  για τη νομιμοποίηση του ΚΚΕ που αιματοκύλισε την  Ελλάδα στο συμμοριτοπόλεμο με το επιχείρημα ότι δε γίνεται να μπεί στην Ευρώπη μια χώρα που έχει κόμματα εκτός νόμου πού είναι ?Η απάντηση έρχεται απο τον τάφο του Ουίνστον Τσώρτσιλ…Μία μέρα οι μεγαλύτεροι φασίστες θα είναι οι αντιφασίστες…Θα  συνεχίσουμε τον αγώνα μας ,θα βρουμε  τον τρόπο να κάνουμε τις εκδηλώσεις μας και τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις τους τις παραδίδουμε στην κρίση και την κατάκριση του Ελληνικού λαού που βλέπει,ακούει και καταλαβαίνει. Χρυσή Αυγή μέχρι να παγώσει η κόλαση !
                                                                         Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
                                                                                   Κωνσταντίνα Σκιά
Exit mobile version