Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πούτιν: Μήνυμα προς ΗΠΑ για Πυρηνικό πόλεμο

Πούτιν: Μήνυμα προς ΗΠΑ για Πυρηνικό πόλεμο

Προκειμένου να στηρίξει το Ισραήλ οι ΗΠΑ προκαλούν μια παγκόσμια κρίση, η οποία οδηγεί σε εξαιρετικά επικίνδυνα μονοπάτια.

Σε μία ακόμα πυρηνική προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ προχώρησε η Ρωσία καθώς σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι το νέο υπερηχητικό πυραυλικό σύστημα Avangard αναπτύχθηκε στην περιοχή του Όρενμπουργκ της Ρωσίας «ως μέρος του επανεξοπλισμού ενός συγκροτήματος των Ρωσικών Στρατηγικών Πυραυλικών Δυνάμεων».

Το Avangard χτυπά «σαν μετεωρίτης» και είναι «αήττητο», ασταμάτητο από οποιοδήποτε αμυντικό σύστημα.

Είναι το τρίτο πυρηνικό προειδοποιητικό μήνυμα της Ρωσίας προς την Δύση και ειδικότερα προς της ΗΠΑ.

Προχθές ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν είπε:

«Τα αεροσκάφη μας Mig-31 είναι οπλισμένα με πυραυλικά συστήματα Kinzhal και θα αρχίσουν να περιπολούν στη Μαύρη Θάλασσα.  Οι πύραυλοι αυτοί έχουν βεληνεκές άνω των 1.000 χιλιομέτρων».

Εκτός από την στρατιωτική δύναμη της Ρωσίας ο Ρώσος πρόεδρος μίλησε και για την τακτική των ΗΠΑ να στηρίξουν το Ισραήλ φέρνοντας όμως έναν τεράστιο στόλο στη Μεσόγειο τονίζοντας ότι «όλες αυτές οι ενέργειες οδηγούν στην περαιτέρω κλιμάκωση».

«Τα αεροσκάφη μας MIG-31 είναι οπλισμένα με πυραυλικά συστήματα Kinzhal και θα αρχίσουν να περιπολούν στη Μαύρη Θάλασσα. Οι πύραυλοι αυτοί έχουν βεληνεκές άνω των 1.000 χιλιομέτρων» τόνισε ο Πούτιν μετά την αποστολή από τις ΗΠΑ ισχυρών αεροπλανοφόρων στη Μεσόγειο προς υποστήριξη του Ισραήλ.

«Αυτό δεν αποτελεί απειλή, αλλά προσπάθεια να διατηρήσουμε τον έλεγχο της κατάστασης στη Μεσόγειο» συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Αμέσως μετά υπήρξε και δεύτερη προειδοποίηση προς τις ΗΠΑ.

Σπάνιο βίντεο του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν προβλήθηκε την Τετάρτη στο Πεκίνο συνοδευόμενος από αξιωματικούς που κουβαλούσαν τον λεγόμενο πυρηνικό χαρτοφύλακα, που μπορεί να πυροδοτήσει άμεσο πυρηνικό πλήγμα.

Exit mobile version