Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Σπαρτιάτες”: Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η “εθνική αντιπολίτευση”

“Σπαρτιάτες”: Σε φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η “εθνική αντιπολίτευση”

Σε μία πρωτοφανή πολιτική φαρσοκωμωδία εξελίσσεται η υπόθεση “Σπαρτιάτες”, το οποίο σύμφωνα με τα ΜΜΕ παρουσιαζότανε ως “διάδοχος” της Χρυσής Αυγής. Αυτό έλεγαν και επαναλάμβαναν τα κανάλια και οι φυλλάδες και όχι μόνο, αλλά και πολιτευτές του κόμματος αυτού, οι οποίοι ισχυρίζοντο ψευδώς ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τους στηρίζει.  Η όλη ιστορία εξελίσσεται πολύ άσχημα και είναι δεδομένο ότι από τους έντεκα οι οποίοι θα πάνε στην Εισαγγελέα να απαντήσουν στα όσα είπε για αυτούς ο πρόεδρός τους Στίγκας, ο καθένας θα λέει και διαφορετικά πράγματα. Απόλυτα φυσικό, αφού σύμφωνα με την παροιμία “ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα”. Δεν έχουν καμία ιδεολογία, καμία κοινή πολιτική γραμμή, καμία οργάνωση. Άλλος είναι από την Νέα Δημοκρατία, άλλος πικραμένος πολιτευτής του Καρατζαφέρη και άλλος του Βελόπουλου. Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί; Κανένα. Παραθέτουμε ένα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών: 

“Όπως έγινε γνωστό η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη καλεί τους βουλευτές των «Σπαρτιατών» για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου για εξαπάτηση του εκλογικού Σώματος, δεδομένου ότι ναι μεν ανήκαν στο κόμμα «Σπαρτιάτες» με επικεφαλής τον Βασίλειο Στίγκα, όμως στην πραγματικότητα είχαν την στήριξη και την απόλυτη καθοδήγηση του Ηλία Κασιδιάρη έγκλειστου καταδικασμένου πρώην ηγετικού στελέχους της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή «διευκολύνοντάς τον να καταστρατηγήσει τους περιορισμούς εκλογιμότητας που τάσσονται από την εκλογική νομοθεσία».

Ήδη το κόμμα “Σπαρτιάτες” καταρρέει, ψυχορραγεί και όποιος το εμπνεύστηκε έδειξε καθαρά ότι είναι ανίκανος κυριολεκτικά να χωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα… Όσο για τον Στίγκα, που ήρθε τελευταίος με 35 ψήφους με το κόμμα του Λεβέντη στην Βοιωτία το ’19 και έγινε βουλευτής, τι να πει κανείς με όλα αυτά που είπε εις βάρος αυτών που τον στήριξαν; Είναι να μη καβαλήσει το καλάμι κανείς… Αλλά τι να πει κανείς και για τους βουλευτές του που τους έστειλε πακέτο στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και δεν λένε λέξη κατά του Στίγκα.

Αναμένουμε την συνέχεια, η οποία θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Exit mobile version