Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κάποιοι υπάρχουν μόνο για εκλογές.

Θυμάστε κάτι περίεργες φάτσες μέσα σε ναό της Αττικής, σε μνημόσυνο για τον Ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, που μάλωναν για το ποιος θα μιλήσει; Ποιανού η φάτσα και πολιτικό λογότυπο θα φανεί; Νεοδημοκράτες με Καραθάνους, Μπογδάνοι και συνταγματικοί «Πατριώτες» καρικατούρες της Χ.Α;

Λεκτικές αντιπαραθέσεις και σπρώξιμο σε απευθείας μετάδοση πάνω από την Ελληνική σημαία και την φωτογραφία του Ήρωα.

Αυτά λοιπόν πέρασαν, ξεπεράστηκαν, τελείωσαν, μαζί με τις εκλογές. Φέτος λοιπόν, δεν είχαμε τέτοια! Όχι, δεν τελείωσαν αντιπαραθέσεις και καραγκιόζιλίκια, τελείωσαν με τα Μνημόσυνα!

Κανένα μνημόσυνο δεν έγινε από κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα και κανέναν βουλευτή! Ξέχασαν οι Συνταγματικοί πατριώτες τον Ήρωα γιατί δεν υπήρχε λόγος προσωπικής προβολής. Ξέρω, πονάει και εξοργίζει αυτό που λέω αλλά είναι η πικρή αλήθεια.

Να θυμίσω πως στην κηδεία και το μνημόσυνο στις Βουλιαράτες είχαν παραβρεθεί Βουλευτές της Χ.Α(ενώ ήταν blacklist) και πλήθος απλού κόσμου.

Δράση από antepithesi.gr

Συγχαρητήρια στην νεολαία της Χ.Α που ανέβασε πανό σε διάφορα σημεία της Ελλάδας και για τα κατά τόπους μνημόσυνα για τον Ήρωα.

Συγχαρητήρια και σε συλλόγους με εθνικό ή θρησκευτικό χαρακτήρα που τέλεσαν επίσης μνημόσυνα και ανάρτησαν πανό. Ντροπή και αίσχος στα κόμματα και τους βουλευτές που ξέχασαν τον Κ.Κατσίφα.

Τα λόγια της ΜΑΝΑΣ για τους άχρηστους της Ελληνικής Βουλής ας σας στοιχειώνουν!

2023- Η μάνα του Ήρωα Κατσίφα!

οΑ2

Exit mobile version